Bu ojelerin kapakları nedne çıkıyor hep ya. Sadece Pastel marka ojelerde oluyor. Şu beyaz saplı fırçası..Sapı olmadna ojeyi nasıl süreceğim?
Dalga geçicek olanlar da cevap versin.
Dalga geçicek olanlar da cevap versin.
Benim cecile marka ojem de 2 saat boyunca kurumuyor, dava açmaya hazırlanıyorum vaktimi harcıyorlar.
Hayır kurumucaksa üstüne yazsınlar, biz de ona göre almayalım anasını satım.
not: Ojem nasıl? link
Tırnak yeme alışkanlığı olanlara pasta gibi gelir.
onun için oje kurutucu sprey kullanıyorlar
sapı geri sok bacım çevir kapat ojeyi. tekrar çıkardığında yerine geri oturmuş oluyor.
ojesi de kalitesiz kutusu da. almayın pastel falan
güzel bir problemsel. evet fırca olmadan zor olur. belki fırcaya kalem tarzı birşşey takmaya calış ince bir tel mel
Cevap
14Cevap
kullanmadığın veya çok sevdiğin ama artık kurumuş olan bir ojenin fırçasını güzelce asetonla sil sonra yıka ve sonra biraz asetonda beklet. daha sonra bu fırçayla o lanet pastel marka ojenin güzelim renklerini tırnaklarına sür :)
Ona bende uyuz oluyorum :S tam elime alıyorum kapağı açmak için , çevir çevir kapak elimde fırça oje de kalıyor :S
Kapağı yerine iyice oturttur ve sertçe çevir.
Golden Rose Paris'ler önerim sıkıntı çekmiyorum ben onlarda :))
Aynen o problem devamlı var. Kapağı tekrar sıkıca kapatıp açıyorum düzeliyor. Yine de diğer ojelere göre daha kalıcı o yüzden seviyorum, tek tercihim pastel ojede. Essie'ye kıyamıyorum o kadar nakit!?!
abi herşey iyi güzel de , o sonda ki seli ne yane :)
sorunsalı nın tanga giyip selin olmuş halimi :D
ben hep pastel kullanıyorum hiç öyle bir sorunla karsılaşmadım
valla bende gidip bir milyoncu dan alıyorum 1tl ye :D ohh miss akarı yok kokarı yok sıkıntımda yok bbeğim :D
öncelikle yetenek meselesi olur o artık yetenegin artar bu sayede bir bir leonardo ya da rafael gibi ellerin alışır baktın olmuyor mahkemeye ver :)
Bir kozmetikçi olarak, fiyat/performans açısından en iyi oje markası olarak Golden Rose 'u tavsiye ederim.
:D :D Size golden rose'un sahtelerini satmışlarsa bilemem. 2-3 TL verdiğiniz ojeden 20-30 TL lik performans bekleyen ergenler sizi :D
Pastel marka ojelerinde kafası bi' ayrı güzel oluyor =/
Canım çekti omg.
ben bir çok marka ojede bu problemi yaşıyorum :( sürerken oje şişenin tepesine geldiğinden dolayı kapak yapışıyor ve fırça ayrılıyoooo.. kapağı tekrar kapayıp açarsan sorun düzelir... çok problem edecek bir şey değil :)
Tam Fransiz kaldim hee neyse cevap yazan 11. erkek olarak ojelerden anlamadigimi belirteyim
peçeteylen fırçanın üstünden tutup sertçe bastırıveriyorum o seferlik idare ediyo
Ojenin sapı olayım aybalam! (dalga geçmek için geldimdi, şimdi gidiyom)
ufff çokk gıcık bir durum ya :)
at gitsin yorma kendini ..
o markadanda alma bir daha :)
Pastel oje kullanırım hep bana denk gelmedi boyle heralde sana uyuzluguna boyle olmus. Gecmis olsun :d
dalga dediler geldik kaktüs çiçeeee:D bodosloma kafadan aşağı döküosun 5yıldız verdim kaçtım ben:D
ne zamana kadar sürcek bu boya badana bir doğal olun la
Sapina japon damlat, geri uzerine bastir. Kurusun, oyle sur.
Zzz...
Yeni sağlam bir sap lazım sana.. :D
Pastel marka oje alma bidaha ozaman.
fırça olarak onun yerini tutacak birsey bul derim
kullanma bence bir daha onlardan
pastel oje de böyle bir sorun yaşamadım ben de.
Amaan alma gitsin kaktüs
aman dert ettiğin o olsun yaaa :)
problemseli iyi sallamışın:D
git yeni oje al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar