Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılben giyemiyorum tenim o kadar soluk ve beyaz ki giyince çok garip duruyor zaten sevmemde
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaaa.. Bence nolursa olsun yakışır ya okadarda kötü değildir bence
En İyi Cevaplar
+1 yılTen rengi ne çorabı ne de iç çamaşırını seviyorum bana çıplaklığı çağrıştırıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılSiyah felan peki ama ince?
- +1 yıl
Yok valla benlik değil onlar genelde çocuksu desenli soket çorapların kadınıyim ben
Soran+1 yılBence daha kadınsı olman lazım ya artık çocuk değilsin yani bence
- +1 yıl
19 yaşındayım bence kadınsı olmak için önümde uzun bir yol var heleki sapıklarla dolu bir ülkede
Soran+1 yılgerçi sende haklısın ama bence nekadar erken okadar iyi sapıklar var dıye erteleme
Kızlar Ne Diyor
bacağımı almadığım zaman evet genelde kışın oluyo :D
011 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha sebebi bu muydu yani :D
Soran+1 yılHep merak etmiştim biliyo musun :D
Soran+1 yılGüzel sebepmiş ama :D ya ulaşmam lazım sanaaaa 😄😄😄
Soran+1 yılYa fazla giyen yok nebiliyim böyle giyinenler ilgimi çekiyo tanımak isterim seni 😄
Soran+1 yılAhahah ozaman bundan sonra hep giyiyosunnnnnn 😄 Takip atıyorum mesaj at bir olurmu 😄
Neden soruyosun seni ne ilgilendirir
033 Yorumla
Soran+1 yılHoşuma gidiyo tersleme hemen
Soran+1 yılTam Kezban kafasısın valla helal
Soran+1 yılKeko? Düşünce tarzımızdan belli kim keko kim kezo.. Tanısan beni ağzın acık izlersin de neyse :)
Soran+1 yılEvet evet. Sen bu sitedeki ortamınla Mutlu olmaya devam et. Anca burda yazan olur sana :)
Soran+1 yılYa kendim gördüm bu sitede çok sevdiklerim var yazmışsın. İki gülümseyerek yazana kanıyosun eminim daha çocuğun tekisin burda bişe sormuşum hanzo gibi yazıyosun kardeşim hosuna gitmediyse yazmak zorunda değilsin soruma yani
Soran+1 yılYoo hemen havalara girdin bakıyorum da öylesine bir Profiline bakıyım dedim o çıktı üstte zaten başka bişe bellemiyodum ki sende hayatı sanaldan ibaret sanal arkadaşlıklardan ibaret olanlardan birisin işte site senin gibilerle kaynıyo yani fazla yabancılık çekmezsin. Şu saatten sonra yazsan ne yazmasan ne ya emin ol ben sana yazan o hayatında kız eli tutmamış abazalardan ya da evlenip boşanmış sapıklardan değilim
Soran+1 yılPardon da sorduğum soruyla ne alakası var? Her insanın ilgisini çeken bişey vardır bu hayatta. İlgi çeken tahrik eden.. Eğer bende yok diyorsan kendini kandırıyosun illaki var işte benimde buna ilgim var en azından dürüstçe söylüyorum
Soran+1 yılAhahaha ya hadi ordan sen git salakça seni sanaldan tavlamaya çalışan kekoların esprilerine Gül hadi kocum yazma bida senin gibi saf kezbanlarla konuşmak istemiyorum bidahada
Soran+1 yılYa allah aşkına senin şu kezbanlıgından sonra ben mesaj atarmıyım mesela? Sen yazıyosundur millete eminim yazdıkların da 9xper guru master aşağısına yazmazsın sen Kezban aklı işte
Soran+1 yılAnladın demi benim Burdaki diğerlerinden farklı olduğumu :) insanları çabuk tanırım ben. Eğer insan gibi yazsaydın şu an Adam gibi muhabbet ediyorduk belkide ama işte senin tercihin.
Soran+1 yılPardon da giy ozaman diye yazan sensin. Benim sen cins cins konuşana kadar hiçbi yanlış konuşmam olmadı farkındaysan. Hatta sana düzgün bir şekilde kızma yaa dedim samimiyet olsun diye ama işte abuk sabuk yazdın
Soran+1 yılBenimde suçum değil dediğim gibi ben sana Adam gibi samimiyet göstererek yazmışım sen böyle tepki gösterince benimde yapacak bişeyim yoktu malesef
Soran+1 yılBöyle demen bile önemli bişey
Soran+1 yılHallettiğimize göre cevap alayım 😄
Soran+1 yılNe sıklıkla bide
Soran+1 yılÖzel günlerde felan mı
Soran+1 yılşu an senle konuşalım dicektim o hareketlerin olmasaydı özünde düzgün Kıza benziyosun
+1 yılAyak fetişizmi mi var¿
017 Yorumla
Soran+1 yılHayır çorap var sanırım ya emin değilim ama hoşuma gidiyor
- +1 yıl
İlk böyle başlamıyor mu zaten?
Soran+1 yılValla iLkdefa başlicak Sanırım daha önce başlamadığı için bilmiyorum :D
- +1 yıl
Ben de bilmiyorum.
Soran+1 yılOlsam sorun olurmuki sence
Soran+1 yılHey?
Soran+1 yılneden yazmıyosun
- +1 yıl
Bildirim gelmiyor, görmedim. Fikrimce hoş bir şey değil, böyle insanların +sapık olduğunu düşünüyorum. Yol yakınken dön bence. :)
Soran+1 yılahaha ya allah askına sence sapıga m benzıyorum konusmalardan felan sadece hosuma gıdıyo :) benımkısı temız bir ilgi :)
- +1 yıl
Nereden bileyim? Sapık olanlar sadece yazışmada mı sapık oluyorlar ya da olmuyorlar? Fikrimi söyledim, tanıdıklarım vardı.
Soran+1 yılahaha sapık tanıdıkların mı vardı? ya sakin ol kızma hemen. cidden sapıklık derecesi felan değil. hatta bu ilgim oldugu ıcın hiçbişey bile yaptıgım yok sadece uaktan bakmakla yetınıyorum :D
- +1 yıl
Ayak fetişizmi olan sapık tanıdıklarım vardı, evet. Kızlardan ayaklarının fotoğraflarını çekip atmalarını istiyorlardı, iticiler bence. Sakın onlar gibi olmayın. :D
Soran+1 yılahahahaha hayır be ayak bence ıtıcı ben dıyorumya coraplara karsı bı ılgım var oda böyle ınce naylon olursa :D ya cidden anlayıslı birisin de işin kötü yanı mesaj atamıyorum ıkı dklık açsanda bir yazsam olmazmı ya :/
- +1 yıl
Xper farkı... sadece takip ettiğim üyeler mesaj atabilir. :\
Soran+1 yılsen aç işte o kısmı ben sana yazayım olmazmııı ayarlardan duzelte bılırsın ya da takıp atayım yaz bana oda olur :)
- +1 yıl
Sen takip at, ben halledeceğim.
Soran+1 yılattım
+1 yılGiyerim tabi ki neden olmasin
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede ya şu asırı tepkı verenlerı anlamıyorum bence cok yakısıyo kızlara
anane
04 Yorumla
Soran+1 yılyazma ozaman kardeşim hadi uza
Soran+1 yılofff
Giymem
013 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılbence yakısıyo ya kızlara
Soran+1 yılne anlamadm
Soran+1 yılbence yakısıyodur da sana öyle gelıyodur
Soran+1 yılbencede ama erkeklerın gozunde emın ol cok ıyı oluyosun gıyınce o yuzden benden sana tavsıye gıy sureklı
Soran+1 yılzaten yara bereden dolayı degıl corap kadınları oldugundan cok daha cekıcı yapıyo bence hele jartıyer felan
Soran+1 yılten rengı gıyme zaten jartıyerı bende normalde ınce sıyah sevıyorum. ama bu aralar ten rengı coraplarda ılgımı cekmıyo degıl
hayır
05 Yorumla
Soran+1 yılNedeen hiç miii
Soran+1 yılAhahahaha merak ettim bak şimdi seni
Soran+1 yılhey
Soran+1 yılheeeyooo
+1 yılHayır
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılsanane :D
023 Yorumla
Soran+1 yıl:D nasıl sanane beee
- +1 yıl
baya sanane kardeşim sana mı kaldı ne giydiğim? deli oluyorum bu tarz sorulara ya
Soran+1 yılozaman yazma kardeşim hadi bye bye ne sordugum senı ilgilendirmez senın keyfıne göre soru sorcak değiliz sen git tarkanı seviyomusunuz tarzı sorulara cevap ver hadi naş
- +1 yıl
aman ayy :D :D
Soran+1 yılHaklıyım malesef herzamanki gibi :)
- +1 yıl
yoo ben haklıyım
Soran+1 yılhiçde bile valla ben haklıyım
- +1 yıl
hayır ben haklıyım
Soran+1 yılallah askına ya Şu an tesadus eserı yanda bı soru cıktı soru baslıgı su gözleme yaptım gelın bırlıkte yıyelım? gidip bunlara sataşmıyosunda bana satasıyosun en azından benım bir şeye ilgim var hoslanıyorum bunları konusmaktan bıle yanı hosuma gidiyo bu salak ne açamla sormus bu soruyu
- +1 yıl
dediğin soru daha iyi bak :D gözlemeli soru
Soran+1 yılya sen benı sinir etmek ıcınmı geldın ciddimisin :D
- +1 yıl
bilmem
Soran+1 yılcunku ona göre konuscam senle sinir etmek ıcın yapıyosan basarıyosun yoksa cahilsin dicem :D
- +1 yıl
bilmem ne kolaymış seni de sinirlendirmek :D
Soran+1 yılsinir hastası ettin beni :D ama cidden cok salakca sorular varken geldın bana çattın halbuki öyle kötü biride diilimdir :D
- +1 yıl
sen bana çattın. yorumuma cevap yazmayıverseydin :D
Soran+1 yılnaaapyım uyuz uyuz bilmişler gibi geldın çattın bana sussamıydım :D
- +1 yıl
aynen sussaydın
Soran+1 yılhııı oldu sen sussaydın :D
- +1 yıl
öyle bişey yok. yorum yaptım tamam bitti yanii
Soran+1 yılne yanı yazmıyımı bida...
- +1 yıl
hehe
Soran+1 yılpekala sen bilirsin yazmam ozaman
Moda & Stil konusunda 414 cevap paylaştı. Giymem, sevmem
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
evet
03 Yorumla
Soran+1 yılNe sıklıkla
Soran+1 yılHmm valla ne yalan söliyim ilgimi çekiyosunuz böyle giyinerek
15 den :D
04 Yorumla
Soran+1 yıl15den ne ya :D
Soran+1 yılaheyyya aheeyya :D
Soran+1 yılanlamıyorumkı incelıkden :D
+1 yılHayır tabiki
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle dedin ayıp bişeyimiş gibi
- +1 yıl
Kötü duruyor bence
Soran+1 yılBence daha çekici ya denemelisin
- +1 yıl
Yok teşekkürler
Soran+1 yılSen bilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
01 Yorumla
Soran+1 yıl100000 adım öndesin ozaman :)
hayır
01 Yorumla
Soran+1 yılo nickle giyme bencede sen :D
Sevmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yılSANANE KNK
01 Yorumla
Soran+1 yılKnk hoşuma gidiyo ya :/
+1 yılevet.
01 Yorumla
Soran+1 yılemınım cok yakısıyodur gıymeye devam et mutlaka :)
Siyah desenli tül 👍
08 Yorumla
Soran+1 yıldesenli değilde düz giysen onsun on :) +1
Soran+1 yılYa ben yinede düz ince seviyorum jartiyer tarzı biliyo musun?
Soran+1 yılne yanı burda bıtıyomu sımdı konusma :D
Soran+1 yılbitmesiiiin :/
Soran+1 yıllütfen amaaa
Hayır
021 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılNe alaka ya
Soran+1 yılSöyleeee :D
Soran+1 yılİnce olsun da yeterli siyah da olabilir böyle şeylere ilgim varda biraz :D
Soran+1 yılAhahah bende normalde siyahcıyımda bu aralar ten ilgimi çekiyo
Soran+1 yılSorma ya aynen bu yüzden yazı sevmiyorum desem :D
Soran+1 yılAma yinede pek giyilmez bir süre. Keşke herkes giyse ya. Pantalonu altından giyilince bile hoşuma gidiyor inanki :)
Soran+1 yılahahaha hayır beeeeee sadece iilgim var :D
Soran+1 yıl:D mesaj secenegını açsana bir ya anlamadım :D
Soran+1 yılya yapma bunu :/
Soran+1 yılsuno hadi amaaa :D
hayır.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılondan dolayı degıl bence daha cekıcı yapıyo
Her zaman
08 Yorumla
Soran+1 yılciddi olamazsın işte aradıgım kızzzzz :)
Soran+1 yılhosuma gıdıyo bence cok daha cekıcı oluyosunuz.. cıdden cok ılgımı cektın mesela Şu an bıle herzaman gıymen hoş bence
Soran+1 yılemın ol senın gıbı her zaman gıyen bı kız arkadasım olsa onu kaybetmemek ıcın ne gerekırse yapardım
Soran+1 yılya evet gözlerımı alamıyorm mesela öyle görnce yanı korkulcak bişe değil asla sadece ilgi duyyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
05 Yorumla
Soran+1 yılSeni bulmam lazım 😱
Cevap sahibi+1 yılNeden?
Soran+1 yılPek fazla giyilmiyo bilmiyorum konuşmak tanımak isterim seni
Cevap sahibi+1 yılYa he he mk abazası
Soran+1 yılAhahaha sen abaza görmemişin :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar