bir an tv'de görünce şok oldum:/ acaba ışıktan dolayı mı öyle olmuş

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eee ne var? ayva tüyü bunlar herkeste var eminim sende de var. Ayva tüyünden fazlası bile olabilir bunda da sorun yok.
Bir insanda kıl-tüy olması neden şok etkisi yaratıyor sizde ya? Adı üstünde melek değil İNSAN. Ya melekte bile kanat denen tüy var be. yeter şu saçma sapan kıl tüy sorularınız.
Görmek için senin gibi bayağı takıntılı ya da açık bulmaya yer arayan tiplerden olmak gerektiği için kızcağız pek de umursamamış görünüyor.
Oh be sonunda kurtulduk şu başımızdaki çirkin şişman suratlı kızdan. Yahu yüzü tombik kızları da seviyorum ama Hande Erçel yüzünden onlara da gömüyorum
Ondan herkeste var, ayva tüyü diyoruz. Gayet normal. Her ne kadar REÇEL'i sevmesem de anormal bişey yok bunda.
Cevap
29Cevap
Olabilir bu birçok insanın sırtında kıl olabilir ve çoğu alıp kalın çıkmasını istemediği için sarartıyor bundan doğal ne var acaba? Kıskançlığında küçük kusurlara dikkat etmeye başlamışsınız
yuhh artık ne hande erçelmiş arkadaş tamam ben de sevmiyorum ama bu kadarı da abartı yakında gözünün üstünde kaş var diye de eleştirirsiniz :D
oda ınsan. bence ıtıcı degıl ayrıca guzel kız sayılır tatlı. bılmem bana ıgrenc gelmedı normal her kızda olan tuy ıste
İNSANLARDA BİLİMSEL OLARAK TÜY OLMAZ HAYVANLARDA OLUYOR demişsin de bunlara kıl da denmez canısı.
Bilimsel olarak kıl deniyor fakat?
olamaz mı ya sanki göze batıyo bide parlamış sadece
Şşşt kafayı Hande Erçel ile bozan denge sorunu olan kişi, bir gün de gizlemeden kendini paylaşım yap ki toplumumuzdaki anormal kişilerden en azından birini tanıyalım
Tamam kızı sevmiyorum da yani oda insan olabilir yani.
Sen gerçek bir malsin. Micayim hande ercelinize yeter ya.
Bırakın artık şu kızı çekemiyosunuz o kadar belli ki çok güzel bir kız hande erçel kabullenin olsun bitsin ayy bu ne ya :D
Ya ben var ya o kılları kendim temizlerim çok tatlı lan bu kadın Bitiyorum şuna fıstığım benim muck xd
O kadar kusur kadı kızında da olur, sen kendi derdine yan
Çoğu kizin vardir sirtinda bu kadarcık kıl normal bisey hem oda insan aldirmamis olabilir
Kıl ve tüy hatta tüyle şeftali tüyü arasındaki farkı kısa zamanda anlaman dilegiyle amin ve by.
sarartmis işte kız bide onlarlami ugrassin ne takintilisiniz be
bütünkızlarda dah fazlası var neden şok oluyorsunuz
Niye bukadar taktiniz bugun az once de bir soru vardi boyle
olabilir sarı tüyler tüy bile denmez yani ama siz kızlar niye herşeye bu kadar dikkat ediyorsunuz :)
Yahu o kadar paran var lazere git herbiyerini hallettir
Ne varmis sirtinda? Abartilacak ne var? Sen anadan dogma süt pak mi dogdun !
Ya bu doğa harikası kadının tüyüne mi takıldınız bu insan üstü bir varlık böyle bir güzellik olamaz.
Bu kıl değil tüy sarı tüy yani bende de böyle var. oraya da mı ağda vuralım napalım?
İNSANLARDA BİLİMSEL OLARAK TÜY OLMAZ HAYVANLARDA OLUYOR
O zaman İNCE SARI KIL
Sari ya isiktan dolayi o kadar belli olmustur normalde boyle gozukmuyodur diye tahmin ediyorum.
Kılı bile güzel ( gozleri kalp seklinde disariya firlayan emoji)
Ya baslicam handenize ama artık ya, sıkıldim su sitede hergun bu kızla ilgili şeyler gormekten
İşin gücün yok kızı yermek için kontrol ederek mi izledin bölümü:DDDDDD
Ben gün içindede görüyorum bazı kızlar eğilince böyle tam o bölgede kıllar var çok pisler.
Nelerle uğrşıyorsunuz yaa
Olabilir o da insan. Hem sarı ki her insanda var.
Her güzelin bir kusuru var İşte 😂
kıl dediği şeye bak ya..
ahaha neye dikkat etmişya 😄 olabilir ya
O da insan bırakın bu kadar üstüne düşmeyi
Ne varki insan o da olabilir
ne var ki herkeste var sarı zaten abartma bence
Bunda şok olacak ne var herkes de var o
Benden kıllı bu yaa 😜
Tuy onlar olabilir sari zaten :D
Yeter kıskandığınız şu kızı
Hande erçel dişi recep ivedik...
tüy onlar alsa daha beter çıkar
Ayva kılı diye bir kavram yok ama. Ayva tüyü diye bir kavram var. Tüy ve kıl ayrımı da yapılıyor ayrıca. Bilimsel olarak yaşamıyoruz sonuçta
@verbisdiablo memelilerde tüy bulunmaz tüy kanatlılarda bulunur
@krmzıbaslıklıcocuk Ayva tüyü diye bir kavram var diyoruz. Tüy deniyor demiyorum bilimsel olarak. Kıl ve tüy ayrı olarak bilinir halk arasında elmacık kemigimdeki kılları al demezsin erkek kuaforune gidince tüyleri al dersin
tayibin kılından sonra şimdi handenin kılları...
sokaydım reçelinize yahu
Ay yeter artık ama ya bıktım
Varsa da ne olmuş yani :/ senin yok mu?
Herkez yadirgamis ya kendi cataliniza bakin siz
koltuk altı olsaydı etkilerdi beni
hay mk ya kadının yakında sçtığı da sorulur burda
Ona nasıl dikkat ettin 😂
Oraya mı baktım cidden 😄
Evet şimdide konumuz hande ercelin sirt kılları 😅
oda insanla memesinde de çıkıyodurr
Ne var bunda?
iyi yakalamışşsın hsjjs