?
İyi durur
seksi durur
iğrenç durur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben beğeniyorum, ara ara yaptırmayı düşündüğüm de oluyor ama üniversite mezuniyetine kadar saçlarım filan uzun kalacak, çok marjinale kaçmayacağım yani:) Üniversite mezuniyetinden sonra saçlarımın bir tarafını kazıtıp bir tarafını kısa uzun bırakmayı düşünüyorum eğer yakışırsa, o zaman da kaş piercingi yaptırmak istiyorum. Sadece piercingi ömür boyu kullanmak istemeyeceğimden çıkarttığımda delik ya da iz kalırsa kötü olur diye çekiniyorum.
-Gecen bol olsun.-
Kimisine yakışıyor yani iğrenç durur dersek haksızlık etmiş oluruz
Satanist gibi heryerinize takmayın bir burunda güzel duruyo o kadar. oda kızlarda tabi. oğlanlara yakismiyo
kız ne kadar çekici olursa olsun yüzde göbekte piercing ya da dövme gördüğümde direkt çöplüktür bence
Cevap
19Cevap
Artık önüne gelen takar oldu. Hiç denemeyin. Mahalledeki naciye de bile var.
Ben beğeniyorum özellikle yüzü daha sivri olanlarda. Toplu olanlarda güzel durmuyor.
çok hoş çoğu kıza piercing. Zayıf kızlara iyi ama. Balık etli olsa dahi iğrenç duruo
bir erkek olarak size yani kızlara tasviyem şudur DOĞAL OLUN VALLAHİDE DOĞALKEN DAHA GÜZELSİNİZ
Genelde güzel kızlar yapıyor bunu, ve üzülüyorum. Bence bunlar olmadan daha çekici ve güzeller 👍👍
Kimi kızlara süpee yakışıyor
yüzünü görmeden bişey diyemem :D
bu resimdeki tarzda olan bayanlara yakısmıyor
zaten itici birde aksesuarla daha kötü oluyorlar
Kimisinde güzel duruyor
Yakışana yakışıyor yakışmayanlar yapmasın iğrenç
iğrenç durur
Piercing'in her türlüsü aşırı itici.
Tarzına göre yakışanlar var
hic sevmem piercing i
İğrenç duruyor. resmen iticilik sembolü
Kimilerine cok yakışıyor