Evet bence yüzde 90 ı giymiyor. İşaretleyebilirsiniz şıklara
Giyerim
Giymem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
muhenndis sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aşağıda birçok "kocam için giyinirim" ve buna benzer şaçma yorumlar gördüm ve daha da saçma olan bir yorum "Müslüman ülkede evlenmeden giyinilmez" yorumu idi. Tanga sadece başkasına hoş görülmek için giyinilmez. Sıradan iç çamaşırı olarak görmelisiniz gözünüzde fazla büyütmeyin. Rahatlık açısından da giyinebilir abartılacak birşey de yok. Ki rahatlığı geçtim, güzel görünmek için de giyinenler olabilir, başkasına göstermeden? Ne kadar saçma bir düşünce. Siz herşeyi başkaları için mi giyiniyorsunuz?
Bu kızların kafası ne ya koca için mi giyilir sacmaliga bak
Sevgilime sexy olmaktan çok kıyafet altında iz yapmasın diye sürekli tanga giyerim hatta sevgilim bazen onuda giymeseydin falan diye takılır
Türk kızı kocasını sevdikten sonra onun zevki için her şeyi giyer.
O da o kişiye kalmış. Çoğunluğu müslüman halktan oluşan bir ülkede yaşıyoruz.
Evlenmeden giymemekten kastım , eşin olmayan bir erkeğe hoş görünmek için giymekti. Eğer ki kimse görmeyecekse giyilmez o çamaşır. Rahatsız bir şey sonuçta. Kim durduk yerde tanga giyer ki?
Çok da zikimde.
Normalde giymem rahatsız edici birşey fakat kocama giyerim tabi
Evlenince kocama elbette giyerim ama şu an giymem 🙈
Yok aslında 18 yaşındayım orayı sallamıştım açarken 😂
Türbanlı bir arkadaşım giyuyordu
hiç rahat değil ki aqü
100/90 mi ahaha çok giyen var
ahaha daha fazla ben mesela a şık kına tiklamadim :-D ayrıca avrupa da yaşıyorum turkiyedekiler/turkler evlenince eşine giyinir güzel olmak için , bunlarda öyle bir takıntı yok herkes görüyor pantolon vs az açılırsa sadece dar etek ve tayt da giyilir tanga belli etmiyor iz yok yani :-D
ya alışınca rahatsız etmiyor alışık değilsen eder neyinu anlamiosun :-D araya kacio o rahatsız ediyo :-D
avrupa da yaşadığını söyledim burdakiler 11-12 yasında giyyor avrupalıların övme şimdi arkadaş çevremde var aldım giydim tabiki dar kıyafetlerde iç çamaşırı izi olmuyor :-D
Giyer ne var bunda?
Bende giyerim.
Giyerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar