Gordugunuz kusurlar nedir ben ucunu begenmiyorum yapi olarak deliklerden filan kalkik gibi olacakken ucu top gibi daha buyuk ve kalkik degil onu yaptircam. Sizce baska kusur varmi? Hafif kemer varda o kesin buyuk bir islemdir degilse yaptircam onuda
Burnuma estetik yaptircam sizce kusurlari neler acimasiz olun ama cok abartmadan?
Burnunun ucu baslangic noktasından yukarda ki bu kalkik burun sinifina girer ayrica benim burnum da senin gibi yaptirmayi cok istiyodum ve cok arastirdim kemeri kirip torpuledikleri zaman burun yatagi yani onden genisligi artabiliyomus ben onden ince olmasini yandan duz olmasina tercih edip vazgectim bilgin olsun sende buna gore düşün bence
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen kemer olayindan vazgectim ama ucu kalkik degil ki benimkinin canim. Normal yani ne kalkik ne inik duz duruyor. karsidan bakinca da burun dumduz cizgi gibi gozukuyor onun yuzunden. Elimle azcik kaldirinca tum yuz ifadem degisiyor resmen:(O yuzden ucu olcak sadece galiba
bir kusuru yok allah sana sapa saglam duzgun bir burun vermis. Burnu yarıķ olarak dogan bebekler var. Bence sükret ve cidden burnun iyi cekecegin aciya degmez.
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cok haklisin ama zaten burun ucu torpuletme diye bir sey varmis kucuk bir islemmis onu yaptirmak istiyorum. Kemer isi riskli bende onu goze alamam hemde az var. Cok tesekkurler
Ama onden gormedin :( Cok tesekkur ederim guzel goruslerin icin, sukretme konusunda haklisin ama kendimi hic sevmedigimden boyle seylere ihtiyac duyuyorum. Belki bir gun kendimi severim ve duymam
Benim guzel kardesim. Bu dunyada herseyin temeli sevmekle baslar. Sevgisiz mutlu olmak mumkun degildir. Ve sevginin en temeli insanin kendinde saklidir. Insan herseyden once kendini severse sukrederse mutlu olur. Selam ile hayirli geceler...
Hafif kemer kadında karakteristik bir surat oluşturuyor, benim hoşuma gidiyor açıkçası. Hokka burun pek sevmiyorum, ayrıca güzel bir burna sahipsin kemerli bile sayılmaz
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kemer konusunda haklsin evet bende de rahatsiz edici derecede yokda benim sorunum zaten ucu. Ucu ile ilgili dedigime ne diyorsun, bu sebepten karsidan kotu gozukuyor baya
Deliklerim cok mu buyuk:( ya ucu sarkik degil ama kalkik da olmadigindan karsidan bakinca dumduz bir cizgi yaninda da iki tane burun yanahi gibi kotu bir goruntu oluyor. Ucu tutup azicik kaldirinca gercekten butun yuzu degistiriyor. Ucunu yapmak kisa ve kolay bir ismis butun burun ya da kemer sorunlari gibi agrili ve zor degilmis ve ucretsiz yaptiracagim zaten. sence yaptirmamalimiyim bu sartlarda, beni gercekten mutlu edecek?
Onaylanma ihtiyacın var anlıyorum ama kendin karar vermelisin görünen o ki büyük değil güzel bir burnun var ama sen buna inanmıyorsan yapılacak tek şey istediğini yapmak
Burnunda hiç bir şey yok ancak nefes almanda bir problem varsa orasını bilemem ama yani çok güzel burnun zaten 2 ay kendine gelemiyorsun kemer ameliyatı olursan
Hayır hiç birşey yok yaptirma sen kendini bu konu ile ilgili basıyorsun bir tarafın kötu bir tarafın boşver diyo ama inan ameliyat çok kötü bişey çünkü plastik bir parça takıyorlar yani biraz değişik olcak ama araç kaza yapıyor kapısı değişiyor aracin ayro dinamiği bozuluyor yani böyle bişey ama sıkıntı yapma kanka
Ya yuzumden baska bir numaram yok fizigim kotu. Yuzumdede bozan bir burun var onun disinda iyi. Hani sacimda gozumse kahve, mavi gozly yesil gozlu biri olsam belki oradan kurtarirdimda direkt yuz hatlarim dikkat cekiyor boyle olunca ve burun cok goze batiyor:( Burunda eger kemer isine girilirse dedigin gibi yapisini bozuyorlar daha buyuk bir ameliyat ama ucu icin daha farkli durum, ucu kaldirmak torpuletmek basit bir islemmis 30 dk suruyormus ameliyati ve acisiz. Ve para da vermeyecegim. ekstra bir sey eklemiyorlar buruna. Ne diyorsun bunlara:(
Bak benim arkadaşım burun ucu yamuk diye ameliyat oldu şu an ucuna basınca çok kötü bir acı geliyor diyo ama gene tabi sen bilirsin fizik bendede yok sende dis görünüşe önem vermeyen arkadaşlar dostlar bul eğer böyle bir kaygın varsa kır zincirlerini rahat ol 😀😀
Estetiklik bir burun değil. Benim burnum küçükken ağır darbe almış ve şu an bile içinde kırılan kemikler varken ben bile estetikten çekiniyorum çünkü burun zamanla düşebiliyor. Yani estetikli burun doğalın yerini tutmuyor
Kemer degilde ucta sorun ya, ucu kalkik olmadigindan onden bakinca dumduz cubuk yanindada burun yanaklari gibi komik bir goruntu oluyor ucunu azicik kaldirdigimda duzeliyor cok hos gozukuyor:(
Ama uc kismi yukari dogru kalkik olmadigindan onden bakinca burun dumduz duruyor yandan da burun yanaklari ustune bir cizgi gibi komik duruyor. ucu elimle biraz kaldirdigimda gercekten cok mutlu oluyorum ve ucretsiz yaptirma sansim var. Sence yaptirmamali miyim beni cok mutlu edecek ve kendimi sevmemi saglayacak birsey bu
valla kendinle barisik olmani isterin ben ;) mutlu olacaksab yap ama bnce gerek yok valla ;) benim burnum senden daha buyuk ama ben kendimle barisigim :)
Haklisin ama zaten yuzumden baska bir numaram yok fizigim kotu. Yuzumdede bozan bir burun var onun disinda iyi. Hani sacimda gozumse kahve, mavi gozly yesil gozlu biri olsam belki oradan kurtarirdimda direkt yuz hatlarim dikkat cekiyor boyle olunca ve burun cok goze batiyor:(
Yarin bir doktorla gorusecegim bakalim o ne diyor, benim istegim ucunu yapay olmadan biraz kaldirmalari ve kucultmeleri ama kucultme zor islemse olmasada olur oncelik kaldirmada. Kemerdende vazgectim hic gerek yok hafif olsada olur diyorum artik
Dolgu nasil oluyor canim, torpuletme diye bir sey duydum ama onu mu diyorsun? Ben aslinda ucundan sikayetciyim ya kemer olmasada olur. Kemerin zaten yandangorunus disinda cok etkisi olmuyor abartili olmadikcada burun ucu butun yuzu komple degistiriyor
En İyi Cevaplar