Arkadaşlar saçımı boyayacağım gri renk bugün gittim 'Morfose küllü açık sarı' diye bir boya verdi. Açıcı falan yapılacak tabi ama bu verdikleri renk saçı mı gri yapar mı? Sarı falan yazıyor üstünde tereddütte kaldım. İstediğim renkleri fotoğraflarda belirttim. Bu renk bana verdikleri saç boyası ile olur mu?
benim saçlarım çok siyahtı baya ciddi bir siyahlık kömür gibi saçlarımı çok seviyorum bu yüzden bana da yakışıyor bende saçlarımın uçlarına mavi istedim. saçı önce kadın açtı baya böyle bildiğin sarı oldu uçları. üstüne boya sürdü saçım siyah olduğu için kadının sürdüğü boya ilk lacivert oldu belli olmadı o yüzden. kadın da bana zamanla renk açılır dedi ama biz tutsun diye 2-3 kere aynı şekilde saçı boyadık eğer seninde saçın çok koyu renkse 2-3 kere boyat tutması için . ama şöyle kötü bir yanı var bu boyanın rengi gün geçtikçe açılacak ve akıcak daha sonra senin saçını açtğı açıcılar kalıcak sarı sarı ve o açıcılar çıkmıyor boya gibi akmıyor ancak saçını kestirirsen gider. ve ya kalıcı istiyorsan her ay saçını griye boyat ancak öyle olur.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim yorumun için detaylı kısımları biliyordum ama genede teşekkürler, asıl merak ettiğim bu aldığım boyanın yukarıda fotoğraflarını paylaştığım renklere yakın olacak mı
En İyi Cevaplar