Arkadaşlar bu tip bir elbise aldım içine nasıl sütyen giyeceğimi bilemedim. Normal siyah askılı giysem kötü görünür şeffaf askılılarda demode oldu ve arkası yine görünecek.
Buna anca yapışkanlı sütyenlerden olur. Yorumlarda boncuklu demişler ama o en az 10 sene öncenin modası ona hiç girme bence. Şeffaf askıya demode demişsin boncuklu cok daha demode
https://i.hizliresim.com/2jY71L.png Bu tarz bir sütin kullan her rengi var ten rengini almani tavsiye ederim genel fiyatı 30 tl ama her yere göre değişiyor.
Bunun içine setyen giyilmez. Gögüsler küçük olmalı daha hoş durur. Büyük göğüslü isen bu kıyafet yerine başka bir şey al. Ama göğüslerin küçükse giyme. Kendileri dik durmuyor mu?
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Göğüslerin küçükse daha hoş durur demişsin sonra da göğüslerin küçükse giyme demişsin anlamadım
Alışkın olmadığın için rahat edemeyebilirsin. Ama mecbursun. Kıyafet onu gerektiriyor. ya da göğüslerinin geldiği hizaya sütyeninin memeleri tutan kısmını kesip oraya yapıştırma yoluyla ya da gizli dikişle tutturabilirsin.
Bir kere uğraşırsın her zaman faydasını görür, rahat edersin. Aklıma şimdi geldi. Sütyeni dikmeye uğraşma sadece sütyenin sırtına gelen yerlerini kes ve elbisenin arka askılıklarına tuttur. Elbise Sütyenli elbise olur.
Seffaf aski kullanmiyoruz kullandirtmiyoruz. Eger goguslerin kucukse ve sarkik degilse genelde giyilmez bile. Tam tersiyse bunun icin camasircilarda ip satiliyor beline kadar sarkiyor gidip sorarsan sana yardimci olurlar
doğru biliyosam seffaf sutyen giyiliyo. ama şöyle bişeyde düşündüm sütyen hiç giyme uclarını belırsız kılan bantlar oluyo bişeyler oluyo onlardan al yapıstır belli olmaz ucları hemde sutyen giymemiş olursun
çok küçükse ve dik ise gerek giyilmeye bilir ama büyük bir ihtimal rahatsız edemezsin o yüzden meme ucuna denk gelen kapatan silikon tarzı şeyler var onlar bu elbise için bak araştır çok rahat edersin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
hiç giymesende özgürlüğünü ilan etseler, hele nipplesler büyükse elbiseden ok gibi sivrilse şöyle gözlere şenlik olsa olmaz mı?
bı ara tv uzerınden satıs yapan reklamlarda cıkıyodu askısı fılan yok böyle sılıkonsu bişe koyuyosun memelerı kavryarak kalıyo onu dene adını bılmıyom sen kızsın daha ıyı bılmen lazım :D
En İyi Cevaplar