slip don giyen erkek çekici midir, slip don faydalı mıdır?
Bence slip don giyen erkek son derece çekici :D Ayrıca slip don giymenin de sağlık açısından birçok faydası var.
slip don giymenin faydaları nelerdir?
Boxer slip dona göre daha dar bu yüzden çocuk sahibi olmayı engellendiği söyleniyor. Bu yüzden erkekler eğer tercih edecekse slip don tercih etmeli. Özellikle, biraz kilolu ve bacak ölçüleri kalın olarak erkeklerin boxer giymesi çoğu zaman rahatsız edici oluyor. Boxer’lar bacakları sıkıyor ve rahat hareket etmeyi engelliyor. Fakat slipler, eğer likralı ve yumuşak malzemelerden üretilmiş ise giyildiğinde çok büyük rahatlık sağlıyor.
slip don
Ayrıca slip donun sadece beyaz rengi yok birçok farklı rengi var. Erkekler giyin.
sevmem askerde verdiler aman allahım yaz zamanı 5 adet verdıler kan ter egıtım 3 ay boyunca o yorgunlukla bunları yıkardık her aksam yemın torenınden sonra cıktım boxer aldım sıyah renk attım hemen bunları anlasılacagı aramız hıcmı hiç iyi degil
İnanın buna bu türk milleti bir cok konuda cahil olduğu gibi bu çamaşir konusunda da cahil, abi boxer don nedir ya tamemen kiro dayı işi hele boxer giyen kadınlar da oluyormuş galiba tamemen mide bulandirici bakin isterseniz arastirin bir cok ülkede boxer nerdeyse hic giyilmiyor, özellik le bu konuda kadınların yorum yapmasina hic katilmiyorum, kendileri tanga giyerler erkeğe slibi cok gororler, boxer degil giymek görsem midem bulanıyor. herkes istedigini giymekte özgürdür. Diyecek çok şey var ama bu kadar bokser cahiline bukadar laf cok bile.
Bende giyiyorum slip donları hem çok rahat kumaş olarakta, ince lastikli oluşu sayesinde sıkmıyor ve rahatsız etmiyor. Ayrıcada neden bazılarınız slip dona cahilce yorum yaptınız ki çok saçma yani bu kadar laf söylenmesi.
Ya çok cooldur bir de dış giyimi çok güzel ama gel gelelim ki içinde bu var: (( ama kendisi dışarda bunu giyer eve gelince bunu çıkarır boxer giyer evle dışarı çamaşırı farklı hiç böyle bir erkek duydun mu 😜
oo bana yakınmşsn :D bende Otogar'ın o taraflarda oturuyorum. Antalya'da emlak danışmanlığı yapıyorum sürekli o taraflara gidiyorum çok sevdiğim yerler
ooo oralarda cok güzel. Doğugarajı projesi bitsin oralar daha güzel olacak. Eski feslikan çarşısı açıldığı zaman daha canlanacak.. Işıklarda güzel gerçekten. Benim arkadaşım parkın ordaki atm'lerin karşısında oturuyor pencereden uzanıyorsun şehir ayakların altındaaa
En İyi Cevaplar