Moda & Stil Latin Modası... Latin modeller için görüşleriniz neler? Fernando3 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1 - Ambar Montenegro2 - Katherine Mayer3 - Estefani Mauricci4 - Ania Gadea5 - Julian6 - Arthur Sales7 - Miro Moreira8 - Rodrigo Guirao Diaz Latin Modası... Latin modeller için görüşleriniz neler? Cevapla Mont Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Nil1997 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Görünüşte gerçekten çekiciler ama şöyle bişeyde var televizyona her zaman en güzelerini koyuyorlar +makyaj bakım var önenli olan makyajsız halide böyle olmalı mesela Romanya ya gitim orasıda latın ırk yüzleri o kadar güzel değil ama vucıtları çekici 1 0 Yorumla
pesettim Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Kadınların hepsınde kalca ıyı zaten erkeklerdede 3garıc ıyı 0 0 Yorumla
DMiles Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 37% +1 yıl latinler doğuştan güzel ve yakışıklı torpilli ırk 1 0 Yorumla
Denizasyaa Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl beni latinlere benzetiyorlar.. bence güzeller :D 1 1 Yorumla Fernando3 +1 yıl helal sana kızların en güzel yorumu. tuttum seni... Yorumla
berkayyys Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Fark ettim ki latin kızlarının vücut hatları boyları falan her şey yerinde ama yüzleri itici 1 0 Yorumla
Sinsirellanız Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Ney modaymis anlayamadım moda olan bisey mi var ortada 0 0 Yorumla
Sima10 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Böyle güzel fizikli taşlar dururken hala dillere destan olmamaları şaşırtıcı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bakım makyaj vb ile herkes böyle olur önemli olan hiçbir şey yapmadan böyle olmak 1 0 Yorumla
crazychick Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bunlar bile güzel ve yakısıklımı lan halt etmiş Türk ünlülerin yanında 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 0 3 Yorumla Fernando3 +1 yıl türk ünlülerden kim var söyle bakalım latinlerin eline su dökemez... kadınlardan bahsediyorum... Yorumla crazychick +1 yıl www.google.com.tr/searchwww.google.com.tr/searchwww.google.com.tr/searchwww.google.com.tr/searchwww.google.com.tr/searchwww.google.com.tr/searchwww.google.com.tr/searchwww.google.com.tr/search Ve yazmadigim bisuru guzel hatunlar bunlar yeterli bence :) Yorumla Fernando3 +1 yıl bunların hiç biri model değil dizi oyuncusu veya şarkıcı. ayrıca resimlere güzel bak paylaştıklarım miss world miss colombia güzelleri... Yorumla
Velkamtubağcılar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ulan 8 numaraya ölürüm aşık oldum 1 1 Yorumla Merts210 +1 yıl Benden ne farki var onun Yorumla
KirmiiziOjemm Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yüzleri güzel değil 😂 0 2 Yorumla KirmiiziOjemm +1 yıl Ben hiç kimseyi kıskanmam cidden beğensem çok güzel derim. yüzleri iyi değil. Adriana Lima mükemmel mesela. 😂 Yorumla KirmiiziOjemm +1 yıl O Amy Lee zaten. Ayy sanki fotodakiler babanın kızı oğlu yaa kendi aileni bu kadar savunmazsın ne gereksiz insansınız neyse güle güle 😂 Yorumla
ezgimelis Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Sıradan. Sevmedim 0 1 Yorumla Fernando3 +1 yıl sevsen şaşardım... Yorumla
Raya_h Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Heç biri 0 1 Yorumla Fernando3 +1 yıl beğensen şaşardım... Yorumla
En İyi Cevaplar