Anlayan kızlar yardımcı olursa sevinirim. Kuaför varsa çok memnun olurum (kuaförüm maviye de tutmaz demişti oldu o yüzdenanlayan herkesten fikir almak istiyorum ) 😂
Saçımı komple gri yapmak istiyorum. Mavi yaptım ilginç ama grileşti fotoğraftaki rengin üzerine gri tutar mı 😂?
dönüşümlü yap bazı kısımları gri bazı kısımları orijinal rengi olsun ama saçın kahverengi tonundaysa hiç dokunma hiçbiri gitmez balyaj mı deniyordu hatırlamıyorum onu da
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Koyu renk saçı açmazsan hiçbir boya tutmaz. Renkleride araştır mavi açılırsa gri olur. Mor açılırsa sarı olur ( saçta ). Komple boyamanıda önermem
Saçta renklerin açılımı farklı oluyor. Ona bakarsan bende bir tutam krem tarzı bir renge boyadım kahverengi oldu. Mor bir arkadaşım boyadı oradan biliyorum. Sarıya açıldı saçı. Normalde saç hızlı açılmaz. eğer senin saç erken gri olduysa demekki boya tutmamış. Önce saçını açtır sonra boyat
Niye komple cok absürt durur. Açılacak çünkü o renk bu sefer kafan rengarenk olacak günes gören yerler farklı olacak görmeyrnler fsrklı. Ensedeki saçlar terden açılacak diğer yerler hemen açılmayacsk. Yine tercih senin :(
Morun üstüne boyadım maviyi direkt kuaförüm olmaz açmadan diyordu nasıl tuttu anlamadım mirdan önce turuncuydu ama turuncu yapmak için kırmızı olan saçlarımı açtırmak zorunda kaldım bir defa 😂😂
En İyi Cevaplar