Arkadaşlar saçlarımı beyazlatmam gerekiyor. Sebebi özel saygı duyun lütfen. Neler yapabilirim? Boyatma dışında yapabileceğim neler var? Limon, kolonya, vs denedim fayda etmedi.. Çok fazla değil biraz aklaştırmam gerek çok da olsa olur fark etmez ve hızlı bir çözüm gerek? TeşekkürlerBoyasız saç beyazlatma
Beyaz saçlar çoğu zaman, çoğu kişi tarafından itici bulunur. Bu sebeple alternatif yöntemlere başvurarak beyazlardan kurtulmaya çalışılır. Saç maskarası, saç boyası, geçici sprey boyalar beyaz saçlara çare olur. Peki saç beyazlatmak için bir yöntem var mı?
Saç nasıl beyazlatılır?
Saç nasıl beyazlatılır?
Saç beyazlama nedenlerinde büyük ölçüyü genetik etkiler oluşturuyor. Genç yaşta saçlarında beyazlık bulunanların mutlaka aile geçmişinde de bu sorun oluşuyor. Biz yaşlandıkça saçtaki melanin üretimi de yavaşlar, bu sebeple de saçlarımız beyazlar. Yani yaşlılıkta beyazlayan saç tamamen normal bir durumdur.
Boyasız saç beyazlatma yöntemi var mı?
Boyasız saç beyazlatma yöntemi
Saçları boya olmadan beyazlatmanın doğal bir yöntemi yoktur, ki denemek bile çok sağlıksız bir durumdur. Kolonya, limon vs gibi ürünler saçların kurumasına, saç derisinde tahrişe yol açabilir. Dolayısıyla saçlarımı beyazlatacağım derken saçlarınıza zarar verme olasılığınız yükselmiş olur. Dilerseniz saçlarınızın beyaz görünmesi için geçici sprey boyalardan kullanabilirsiniz. Hem saçlarınız zarar görmemiş olur hem de istediğinizi elde etmiş olursunuz.
Saçı ne beyazlatır?
Saçı ne beyazlatır?
Saçların erken yaşta beyazlama sebepleri arasında genetik başroldedir. Ailede erken yaşta saç beyazlaması yaşayan varsa bizim de yaşamamız olasıdır. Tıpkı kellik gibi. Onun yanı sıra; çevresel faktörler, ani şok, aşırı stres gibi nedenler de saçların erken yaşta beyazlamasına sebebiyet verebilir. Ani şok, aşırı stres gibi durumlarda mutlaka bir uzmandan destek almanızı öneririm.
Kolonya saçı beyazlatır mı?
Büyüklerimizden hep duymuşuzdur, saçına kolonya sürme saçların beyazlar cümlesini. Ancak bunun aslı astarı yoktur. Kolonya saçları beyazlatmaz, aksine içeriğinde bulunan maddeler saç derisinde alerjiye, kaşıntılı deri problemlerine, saçların kuruyup dökülmesine sebep olabilir. Bu yüzden saçlarınızı beyazlatmak için kolonya uygulamayınız.
Valla kökünden beyaz çıkartmanın tek yolu yaşlanmak. Bir de stres. Sınava hazırlanırken baya baya beyaz çıkmış saçımda yeni farkettim. Yaş da 18. Erken yaşlandık.
Evet, sirke saçları beyazlatmak için kullanılan doğal bir yöntemdir. Sirke saç tellerindeki renk pigmentini azaltır ve saçların daha açık renkte görünmesini sağlar. Sirke ile saç beyazlatma işlemi için bir karışım hazırlayabilirsiniz. Bunun için bir bardak suya birkaç yemek kaşığı elma sirkesi ekleyin ve bu karışımı saçlarınıza uygulayın. Ancak sirke saçları kurutabilir, bu nedenle kullanmadan önce saçlarınızı nemlendirmek için bir saç kremi kullanmanız önerilir
ne ne ne daha yeni beyaz saçımı kopartmıiken bunu okumam sknwkxbwktnrwjs yaşım 16 başta tek tel beyazdı bi gün baktım kopmuş masama düşmüş şu an iki tane daha çıktığını gördüğüm için birini yolmuştum gerçekten çoğalır mı ya yalan o falan demişlerdi bana
Nedeni özel, sadece boyasız ya da boya gibi bir maddeyle ama düşük maliyetle beyazlatmam lazım ama belli olmicak boya olduğu çok acil lazım 2 3 güne özel bir sebep
En İyi Cevaplar