parmak dövmeleri önerir misiniz? parmak dovmesi yaptıran var mı daha önce? En çok hangi modelleri seviyorsunuz? parmağa yapılan dövmeler neler?parmak dövmeleriArkadaşlar dövme merakım var ilk dövmemi parmaklarıma yaptırıcam sizce bunlardan biri Nasıl ve başka önerisi olan varsa alabilirim :)
parmak dövmeleri, parmağa yapılan dövmeler nelerdir, hangi model dövme parmakta güzel durur?
parmak dövmeleri'ni çok beğeniyorum. Minimal olanlar aşırı hoş duruyor. İlk parmak dövmesi yaptıracaksan mutlaka minimal bir şey beğen. Ben beğendiğim birkaç parmak dövmesi modelleri ni paylaşacağım.
- Kedi dövmesi yaptırabilirsin, ya patisini ya da ufak minimal kedi resmi gibi bir model tercih edebilirsin.- Geleneksel motifler tercih edebilirsin. Parmağın birine yapıldığı zaman çok güzel duruyor. - Bazen şans getirdiğine inanılan hayvanlar var. Bunların başında fil geliyor. Parmak dövmesi olarak ufak bir fil figürü yaptırabilirsin.
parmak dövmeleri
- Sevdiğin bir sözü yazdırabilirsin.
parmak dovmesi
Sana önerim her parmağına yaptırma bir tanesine güzel bir model seçerek sadece ona yaptır. 5 parmağa yapıldığı zaman hoş durmuyor çünkü. Bir de tavsiyem minimal bir dövme modeli seçmen.
Ben de ilk dövmemi parmağıma yaptırmıştım. Çok seviyorum ama şunu söylemeliyim ki, el ve ayak bölgesindeki dövmeler çok çabuk dağılıyor. Renk atıyor... Zira yüzeylerle en çok temas eden bölgeler.
Zaten iyi dövmeciler parmağa dövme yapmazlar. Benim arkadaşım yapmıştı, çocuğu her gün darlaya darlaya ikna etmiştim. 😄
En İyi Cevaplar