Arkadaslar doğal mavi lens kullanan var mı bende nasi durur ve gorunusu guzelmi önceden gercek safir kullandim cok yapmacik durdu Şu an dogal yesil kullaniyorum degisiklik istiyorum almalimiyim?:)♥
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
goz rengin normalde kahveyse mavi tonlarini degilde yesili oneriyorum ben cunku guneste falan goz bebegi kuculunce kahverengi renk gozukuyor ya yesille daha tonlu dogal duruyor ve renkli lenslerde kullandigin marka cok onemli renkten ziyade , ben desioyu cok tavsiye ediyorum gercekten inanilaz guzel ve en opak lenslerden biri. pupil kismida direk yuvarlak degil cicek seklinde tasarlandigi icin normal goze daha yakin duruyor
Evet evet haklisin canim benjmde kahverengi güneşte o sekilde gorunuyor yesil daha dogal en iyisi yesile devam:)
Doğal nasıl oluyor ya? Bende alıcam. Bir kaç kere mavi lens aldım ama doğal durmadı :/
Ismi doğal diye geçiyor da o yuzden:)
Daha önce doğal ve safir arasinda kalip safirialmistim fakat berbat gorunuyordu dogal nasıl duruyor diye meraklandim bende:)
Bende gri ve mavi renklerini aldım. Ama hiç doğal durmadı açikçası 😕
Benim lensim cok doğal duruyor oneririm doğal yeşil freshlook ismi degismi sanirim en doğali olan zaten optikci yardimci olur
almamalısın bence. yine kendi göz rengin hariç hepsi yapmacık durur
Cevap
5Cevap
Gözlerindekiler çok hoş görünüyor yakışmış, ama mavinin tonları nedense doğal görünmüyor bu renk lense devam etmelisin bence😊
Sana bal rengi gider
Olu balik gibi oluyor oylede ya hahaha
Doğal duran bir lens daha görmedim
hoş durmaz bence
iyi durmaz
Bence. kulanma
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar