Mevsimi farketmez sadece görüşleri alayım. ıkan sonuca göre değerlendirme yapacağım.. :)
külotlu ince çorap
dizaltı ince çorap
babet çorap
çorapsız
bilek çorap
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
filiznur07 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
ben beyaz kısa tayt giyerim, rahat olsun, bir yerim açılır falan garantiye alayım hem oynarken terler falan rahat olmaz. ince bir tayt daha iyi, zaten eve gidince namazdı falan derken o gelinlikle başlamayız bir şeye, içerden abartmanın anlamı yok kanımca. he çok isterse bir daha giyinirim :P
Gelinliği sade şık alırdım altına da beyaz külotlu çorap giyerdim üstünde garip desenler olanlardan www.penti.com/lisa-kulotlu-corap-zidPCDP36PK16IY-57Y mesela bu çok iyiymiş altına da spor ayakkabı giyerdim sıradan bir gelin olmaya hiç niyetim yok yani
çorap seçimne bayıldım gerçekten de :)
Teşekkür ederim :)
başka değişik düşüncelerin olursa dinlemek isterim cnaım :* <3
Valla ben kendi düğünümde şarkı söylemeyi planlıyorum şarkı da baya saçma Mahmut Tuncer-Karı Gördüm Kaydım. Gerçi bu şarkıdan sonra yapacak düğün kalmaz ama olsun :D
ben babet corap gıyerdım herhalde.. corapsız gıyılmez kı ayakkabı ya.. dugun boyunca mahfeder ınsanı :D klotlu corap da sıkar ınsanı.. en ıyısı babet corap :))
aynen canım
dürüst olucam diz üstü şeffaf beyaz jartiyerli bir çorap giyerdim :D
wow harikasın valla <3
gelinliğimi gri seçerim çorap olarak siyah jartiyer :p
ooo çok değişikmiş
Hahaha babet çorabı giyen var mıdır yaaa😂😂😂 favorim beyaz jartiyer çorabı 👍
Kilotlu çorap dedim ama görüşüme tam uygun bulamadığım için işaretledim. Ben jartiyer düşünüyorum
dantelli okul çorabı anasını satim
ciddi misin ;)
Yazda olsa kışta olsa giymem ama belki baksır giyebilirim 😂 olası pişiklere karşı hahaha 😂😂
Çorap giymem çok sıcak olur zaten
mevsim seçeneği olmadan demiştim cnaımn ;) ;) mesela kış olsaydı neyi seçerdin
Kışda düğün yapmam 😀
var sayalım kiii <3
Ya varsaymam benim hayalim kır düğünü niye kışın yapayım 😁😁
Diz altı beyaz çorap.
hım peki incelerinden mi yoksa mat çoraplardan mı tercihin ;)
birini seçmek zorunda kalsan ;) ;)
bıktım böyle çoraplardan diyorum diyorum diyorum ama aben asla aslaaaa aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evlenemmmm
Diz alti giyerdim
renk tericihin ne olurdu
Tabiki kirik beyaz gelinligin renginde ten rengide olabilir ama tesetturluyum ben hic bilemedim😃
ooo tesettürlü arkadaşlarım var benim de.. onların çorap seçimlerine bayılıyroum ;) ;) gerçekten de renkli ve iddalı
Ben çorap giymem diye dusunuyorum
evlenmek istemiyorum :D
Jartiyer neden yok
aklıma gelmedi ;)
Benim bildiğim jartiyer giyilir
Ben diz üstü
Jartiyer
jartiyer giyerim
kilotlu çorab tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar