en güldüğüm konulardan bırı oturup hem dusunurum bır kadın kendını cırkınlestıemk ıcın neden bukadar para sarfeder dıye. kılolu bayanların ya da vucununun klaırmadıgı elbıselerı gıyıp yüksek topuk ağır makyaj saçma sapan saçlarla göz zevkımızın ıcıne ederler. abartmaya gerek yok. sade şık hafıf makyaj yeterlı şu turk kadını gıyım kuşam makyaj saç başı bır öğrenemedı gıttı arkadaş
abartın abartın hatta dal başşak gezin soyununca güzelmi oldugunuzu sanıp beneninizi hunharca sergileyerek teşhir ediyorsunuz anlamıyorum şahsen benim sade hayvani duygularımı harekete geçiriyor tabi bunu eleştiren ilericiler olcaktır eger medeniyet açmaksa bedeni hayvanlar insanlardan daha medeni (N. F. K.)
Valla çoğ kişi oraya kendine sevgili/koca bulmaya gittiği için bu görüntüler ortaya çıkıyor. Hep kendini beğendirme çabası yani hayır açık giyinip iki üç tane adamın nefsini doyursam nolur, doyurmasam nolur? Gereksiz uğraşlar yani.
Ya sorma gitsin. Yanlislikla gozun biryere dalsa.. gözunun daldigi yerdede mini etekli biri olsa.. elalem beni gorüp bakbak nasilda kitlenmiş sapik dicekler. Odegil takim elbise oldum olasi giymeyi sevmem. Gelgorki temmuz 30 kiz kardesimin nisani var abi olarak asil benim ne giymem lazim. Duşuncem bu Şu an .
Ben gelinlik bile giymem düz beyaz bir elbise olur sade düğünümde bahçede akşam üstü bir iki saat sonra bitti gitti düğünleri sevmiyorum gelinden çok abartan var
Ben buna razıyım. Gerçekten iğrenç iğrenç kıyafetler saçma sapan makyajlar uzaylı saçları falan. Sade ve şık anlayışı maalesef yok bizde hep abartılı şeyleri seviyoruz
Fotograftaki kadinda bir tuhaflik yok. Dugunler bize zaten kadinlarin birbirine gosteris yapmasi temellidir.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Elbise tuhaf demedim ben öyle bir elbiseyi yilbasi partisinde giydim. Düğunde bu tür elbiseler çok saçma duruyor bence gösteriş yapmak en çok kim açaçak olayı mı. Ee biride ciplak gitsin noktayi koysun.
Bana sorarsan zirvaliyorsun. Guzel gorunuyor iste, kadin milletindeki bu birbirinden nefret etme huyu tuhaf hakkaten. Birak sanane kim ne giyerse giysin.
Ki yilbasi partisinde sen giyince iyi ama biri dugunde giyince kotu mu? Bu ne aptalca bir mantik?
Bence her elbisenin bir yeri vardır. Ben yilbasinda giydigim bu elbiseyle düğünede katılmam katılmadım. Nefretim kadına değil, açarak ön plana gecmeye calismasinda yani temelinde senin dedigin var.
Tabiki giyilecek yeri vardır elbiselerin. Sokağa pareo giyip cıkmıyoruz veya gündüz yolda resimdeki elbiseyle birinin dolaştıgını ben ömrümde gormedim mesela. Hatta gece elbisesi ve gündüz elbiseleride ayridır. Görgüsüzce giyinmek oluyor bu senin dedigin.
Önce okudugunu anla elbisede bisey var dedim mi? ya da niye aciyorlar dedim mi?
Kırmızı halının özelliği özel bir zaman olması. Düğünde özel bir gündür. Isteyen abartabilir. 😊
2
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Düğün, düğun sahiplerinin özel günüdür. Bu yüzden gelin, gelinlik giyer ve abartı bulunmaz ancak dügünden başka hicbiyerde "özel dahi olsa" gelinlik giyilmez. Her kıyafetin bir yeri vardır bence. O abartanlar dügünlerden başka o kiyafetleri giyebilecekleri yerlere gidemeyen tipler olunca ortaya oyle goruntuler cikiyor.
Öyle düşünmüyorum. Eskişehirde oluyor düğünlerimizin çoğu. Şalvar giyende var normal kot giyende var. Senin zaten şu abartanlar dediğin kısım az ve gelinin kız kardeşleri, arkadaşları oluyor. 😊
kuzenımın kiraladığı düğün salonuna girerken kırmızı halinin üstünden geçtim sadece düğün sahiplerinin özel günü değil o herkes için paylaşılan özel bir gün :P
Ben hos görmüyorum şayet resimdeki gibi bir elbiseyi ben yılbaşı partisinde giymiştim. Düğüne giderken giymem. Alakasız parçaları, alakasiz yerlerde kullanmak kendini göstermeye çalışmaktır sadece
kadının olduğu yerde östrojen vardır kıskançlık vardır rekabet vardır yani çok normal erkekler tep tip giyinip umursamazken kadınlar en çok bana baksınlar herkes bana hasta olsun moduna girer
giysin kızlarımız ya sen napıcan sen gıymıyosan gıyme mıllette mal varkı acıyo helal olsun kızlar devam
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
O elbiseleri giymelerine laf söylemiyorum şayet resmini koyduğum elbise gayet güzel hatta yılbaşında bir benzerini bende giydim. Ama "ortam" bu elbiseye uygundu. Düğünde böyle elbiseler giyilmez.
Üff iki sümüklü çocuksunuz. Internette gelmis birbirinizi etiketleyerek bir halt yaptiginizi saniyorsunuz Allah bilir birbirinizi gercekte gormediniz bile. Vuslat vakti senin giyemedigin gelinligi 2 sene önce giydim, takamadigin tektaş parmagimda şu an.
Öfkeli değilim. Alakasız hal ve hareketleri sevmem sadece. Sorduğum sorunun açık olduğunu düsünüyorum. Kimseyide itham etmedim ve yapiyor musunuz diye sormadım. Bu kadarcık seyi anlayıp yanitlamak cok zor olmasa gerek. @NinaEulalie aptal insanlara tahammül edemiyorum mesela
Ben senin kadar genis degilim valla sevgilim kız kankitolariini döner yemeye devat etmiyor. :D sevgilini buara ihmal etmissin bak yalnizim diye dolaniyor :p
Kız @vuslat_vakti hemen aşk acısı triplerine girmissin he profilde edebiyat parcalamaşsın. :D geçer geçer kıskandım ya kesin benim nazarim degmistir :D
Aaa olur mu oyle sey kiz kusura bakma hep benim kem gozumden oldu :((((( çok uzuldum Şu an ayrıldiginiza ama bu sana bir ders olmalı. Sevgili buldum diye buldumcuk olup dunyada bir sende varmis gibi havalara girme bidaha bak rezil oluyon sonra 2-3 güne.. abla tavsiyesi.
Her şehir öyle değil. İstanbul Ankara Antalya İzmir gibi yerlerde herkes giyebiliyor. Ben ankarada yaşayan birisi olarak iş yerimde bile çok iddaalı giyinen kişilerle karşılaşıyorum. Bu saydığım şehirler türkiyenin yarısı neredeyse.
Mesele elbisenin acikligida degil. Resimdeki elbise işe giderken veya gunduz disarda giyilen bir elbise degil. Kimseyide giyerken gormedim ayni kısalikta ayni model ama payetsiz olanı ya da sırtı biraz daha kapalı olanı gündüz vs giyinilir. Sadece elbisenin dekoltesi degil kumaşı tipide etkiler giyilecegi yeri. Resimdeki elbise tamamen gece giyilecek ve partiye kulube vs giderken giyilcek bir elbise bence
İş yerimdeki kisileri gormeni isterdim. Evet kumas ve parlaklik olarak bire bire elbiseler giyilmiyor belki ama askisiz ve kisa elbise giyen cok goruyorum akarada ben. Nerede yasiyorsun bilmiyorum fakat her yer yasadigin gibi bir yer degil. Kadinlar artik daha ozgur ve daha feminist. Is hayatina atilmalari kadinlarda buyuk bir ozguven yaratti. Eskisi gibi kendi kabuklarinda degiller
İstanbul'da yaşıyorum. Nasıl giyinildigini biliyorum. Aşırı açmak nerede ne giyeceginin ayrimini yapamanak bana göre özgüvenle bağlantılı birşey degil. Cok iyi yerlerde olan, isinin uzmani kadınlarda biliyorum, plazada calisan vs kalkıp gayet düzgün giyinebiliyorlar.
Bence bunlara aliskin olman lazimdi İstanbul'da yasiyorsan. Turkiye hic geriye gitmedi sosyal yasantida. Bu gordugun durumlarda ilerde dahada artacaktir
Neden acik giyinmeyi ileri gitmek olarak goruyorsunuz? Bende mini etek giyiyorum, bende şort giyiyorum giymeyen biri değilim bu kıyafetleri. Ama dediğim gibi kalkıp resimdeki gibi bir kiyafeti dügünde giymem. Düğün çok lüks biyerde kokteyl seklindeyse anca giyilir. Kalkıp kenar köşedeki dugun salonlarina bu kadar dekolteli ve boyle bir kiyafetle gidilmez. Buda ileri gitmek degildir.
En İyi Cevaplar