Amac ne? Guzel mi duruyor? Bacaklar görününce mi? peki, bizim organimiz tahrik oluyor farkinda misiniz? Bizde bir nefis var farkinda misiniz? Aslinda biz sapik degiliz, bizi azdiran SIZIN ZEVKLERINIZ biraz olsun farkinda olun, bunun FARKINDA MISINIZ?
Eğegvleveleğ Ya manyak mısın gerizekalımısın biri ortaya nefis diye bisey atmis digerleride bunu bahane olarak kullanıyo. Allah kitap aşkına git bir tecavüz oranlarına bak yemin ederim müslüman bir ülke olarak en başlardayız ama poponu bile örtemeyen etek modasını getiren ülkeler bizim çok aşağımızda. Sizin nefis dediğiniz şey sizin bahaneniz olay kafada bitiyo bize saygı duysaydınız eğer cinsel obje olarak görmeseydiniz bu ülke ne yerlere gelirdi çünkü sizin çalışan beyin dediğiniz şeyin her cinsiyette her ırkta her mezhepte olduğunu görürdünüz.. rica ediyorum
2. fotodaki gibi bir vucudun varsa güzel 1. fotodaki gibiyse bak ben modayı takip ediyorum değişik şeyler giyiyorum demek için giyiyorsun gibi bir görüntü yaratır 3. deki iğrençliğe değinmiyorum ama 2. foto güzel gayet çekici duruyor
çekici mi p*rno fotolarınaa dönmüşsün bir de kalkmış çekici mi diye soruyorsun
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birincisi bu fotoğraftakiler ben değilim bunlar örnek. İkincisi senin algın bu yöndeyse yapılacak birşey yok. prno ile uzaktan yakından bir alakası yok okul eteği ile karıştırdın sanırım tenis eteğini -,-
En İyi Cevaplar