Lazer yapiyorum aylardir. Killar gitti ama ardindan böyle büyümemis kil kökleri kaldi deri altinda siyah siyah noktalar. Nasil giderebilirim? Bilgisi olan var mi? Hem bacak hem kol.
omg ilk 3g li telefonu alıp ama 3gnin gelmesini 6 sene bekleyen hacı dayı gibi olmuşsun yeenim :) teknoloji ilerlesin hele senin üstünde ar-ge yapıyorlar o yeni çıkan cihazlar ile git güzellik merkezine adam akıllı yaptırt bunu acıtanı var soğuk olanı var hadi bakim.
Lazer bir merk3ze mi yaptiriyorsun yoksa evde mi kendin yapiyorsun. Birde ne zamandir o sekilde siyah noktalar? acaba bir sure beklesen uzar mi ki
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Önce br merkezde yaptirdim. Orada da ayni sonucu almistim. Ama bir süre sonra gitmisti su an evde kendim devam ediyorum. Beklesem belki uzar ama su anlik rahatsiz oldum :/
Merhaba, ben de aynı sorunu yaşıyorum. Evde lazer uygulamasını yanlış yapmamızdan kaynaklanıyor. Jilet sonrası tüylerin cilt yüzeyinde ufak da olsa uzamasını beklemeden (ortalama 3 gün) atış yaptığımız için veya atış yaparken dereceyi ayarlayamayıp yüzeydeki tüylerin yanmasına sebep olduğumuz için güçsüzleşen kıl kökleri kıl yuvalarında kaldı. Lazerden sonra uzamadığı için dökülemiyor da. Peeling, kese, nemlendirme vs de işe yaramıyor tabii. Ben dermatoloğa gittim ve lazer atışını bıraktım. Noreva kerapil dermo regulating care krem kullanıyorum. İki kutu bitirdim, çok az da olsa faydasını gördüm ama pahalı bir krem ve çok çabuk bitiyor. Sıkmaya çalışmak sakıncalı, ben dayanamayıp sıktım ve lekeler kaldı. Keşke evde kendim bilinçsizce atış yapacağıma bir uzmana yaptırsaydım diyorum. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?
şu an bende lazere gidiyorum ve benimde aynı sadece sabrediyorum kese yapıyorum at kılı fırçası uyguluyorum ama gerçekten cok kotu piskolojik olarakta görüntü olarakta yani okadar para verdim ama bakalım daha 3. Seanstayım ajsjhshd
Merhaba lazer e gidiyorum ilk seansta koltuk altı dokulmem başladı ama bikini bölgesine seans sonrası jilet kullandım ve şu an dökülen kıllar bu şekilde kaldı uzamiyor da alinmiyor da bir çözüm bulabildiniz mi
Merhaba geçti mi bnim de sadece alt bacağımda var son 2 senasım ne yapmalıyım acaba kıl kökleri kalın olduğu için mi oluşuyor bnim alt bacağımda baya kalındı. Sizin geçti mi?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Senin lazerin dağa bitmemiş ki benimde öyleydi ve şu an yok çok az var onlar da ölü ben çıkartıyorum
Ben hep sıkıyordum fakat iz kaldı bu yüzden artık krem sürüp nemlendiriyorum duşta da keseliyorum. Ponza taşını sakın yapma onu da yaptım tahriş oldu ve bu defada minik minik kabuklu yaralar oluştu
lazer acıtıyo mu öneriyomusun hep böyle köklü mü kalcak
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Acimiyor. Önce profesiyönel olarak bir bayanda yaptim su an da kendi makinami aldim kendim yapiyorum. Derecesini kendin ayarliyosun acirsa daha düsük bir derecede yaparsin. Öneriyorim :)
8 diyolar ama bazen 10 seansı da bulur o her insanın farklı vücut tepkileri oluyor çıkmıyor bende. Birazda gittiğin yerin kalitesi ile alakalı bir durum
Ben 4500tl bir kadina saydim. Ilk önce cikmadi sonra baktim hem param bitti hem de etkisi olmadi gittim ben de kendi makinami aldim. Su an cok memnunum ama ne zaman birakicam ve bir daha cikar mi falan diye bilmiyorum o yüzden ömrüm boyunca yapmayi düsünüyorum😄
Ilk önce bir bayanda yaptiriyodum. 8 seyans falan gittim sonra baktim 4500tl verince fazla fayda görmedim gittim kendi makinami aldim su an kendim evde yapiyorum istedigim zaman
O kadar para vermişsin 8 seansda baya bir azalma olması lazım bitene kadar devam etmen lazım onlarında uygun fiyat vermeleri lazım ki sonuna kadar devam edebilesin 4500 baya cok
En İyi Cevaplar