Mat, satin, kremsi, likit... Hangisinden ne kadar varsa
Renkleri, markasını, en sevdiğiniz tonların numarasını paylaşır mısınız süslüler?
Renkleri, markasını, en sevdiğiniz tonların numarasını paylaşır mısınız süslüler?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
25 tane var şu an. 2 tane de kargoda :D diğer makyaj malzemelerini kullanmam ama ruja takıntım var. Tavsiye ettiklerimi yazayım tenine falan uyarsa deneyebilirsin flormar 216 numara mat kırmızı. En sevdiğim ruj bittikçe yenisini aldığım tek ruj. Golden rose velvet matte 05 numara kiremit rengi gibi bir ton. Aynı serinin 27 numarası nude ton. Yine aynı serinin 10 numarası gül kurusu gibi ama dudakta cok doğal duran bir renk. bir de yeni alıp bayıldıgım the balm'ın the balm meet matte hughes serisinin sincere rengi. Bu da gül kurusu gibi doğal bir renk
Sincere ı yeni aldım ben de.
Sıcak alt tonlu açık tenliyim. Pembe tonları pek yakıştırmıyorum, genelde turuncu ve kahve alt tonlu rujlar yakışıyor.
Ben de pembe sevmezdim hiç bu aralar hoşuma gitmeye başladı o yüzden aldım diğer rujlarım full kırmızı ve bordo tonları :D
O zaman golden rose 5 numara dediğimi alabilirsin sen lh6.googleusercontent.com/.../1425727162461.jpg
Bak şöyle bir renk.
Golden rose velvetten 2 tane 2 dudak kalemi bir tane bordo pastelin kirmizisi 6 tane var ha bide 2 tanede dudak balmi
15 tane var likit mat kalem hepsi karışık toplam 15 tane en sevdiğim kahverengi olsun yeterli hepsinğ severim
Kalem kullanıyorum daha çok kıyafetime göre daha çok mat seviyorum ama arada kırmızı bordo koyu mavide kullanıyorum gideceğüm yere ve kıyafete göre😅
Şeffaf glosslar tercihimdir, zira aşırı makyajdan hiç haz etmem, makyaj belli olmamalı kanımca. M. A. C. ve YSL'nin rujları denemeye değer.
15-20 arasidir. Favorim pastel daylong mat likit rujlar
Dior demek isterdim ama çok tane var likit mat kalıcı candır 👍
M. A. C. ve flormar kullanıyorum ve en sevdiğim kırmızı ve siyah tonları..
chanel geneli saymadım hiç her rengin iki tonu vardır bir açık bir koyu.
Baya var. Mac'in butun rujlari var zaten en sevdigim o.
Russian red favorim
Avon flormar rimel london toplamda 6 tane vok degil eskiden cok daha alirdim
iki tane onların da markasını bilmiyorum. Ucuz ürün kullanıyorum sanki
Çok fazla var. Şu sıralar en sevdiğim The Balm'ın likit mat Charming ruju. bir de Mac'ın Diva'sı
pastel likit 15 numra
Ben mat ruj manyağıyım sayamadım bileee 😄😄
28 tane var bir bu kadar da bursada :D
Rujkolik diyebilir miyiz? :O
Biara deli gibi oje ve ruj aliyodum 💄💅
Maybelline 547 3 tane var
13-14 varda 8-9 tanesini kullanıyorum ben
En sevdigim marka mac
10-15 tane varda en sevdiğimi söylemem:D
10 tane vardır ama daha çok kalem kullanıyorum
Sayılamayacak kadar çooooookkk 😱😱😱
En sevdigim profilimdeki 😊
15 tane vardır hep pembe tonları
saymadım cok var golden rose
6 tane var , en sevdiğim loreal paris in.
ruj sevmiyorum.
Sıfır. d
BAlm mat lıkıt sera
sera?
Pastel matte
Hiç yok
mac diva kesinlikle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar