beyaz tenliler güneşlenince kızarırı mı her zaman yoksa bronzlaşırlar mı?
20 dk falan güneşte kalınca kıpkırmızı mı olunur
20 dk falan güneşte kalınca kıpkırmızı mı olunur
Ben beyaz tenliyim katiyen bronzlaşmıyorum. Güneşlenmeye gerek yok bir gün dışarda güneş kremsiz gezsem yine kızarıyorum. Tatilde de denizden cıkıp gölgeye gidiyorum direk güneşlenme gibi bir lüksüm yok. En son güneşlenmeye kalktıgımda yanıktan hastanelik olmuştum dncsndvsb Benim kadar hassas mı tenin bilmiyorum ama hassas değilse bile kızarma olur bronzlaşmaz
o kadar hassas değilim ama d vitamini eksikliğim olduğu için güneşlenmem lazım ama kızarmak istemiyorum
Muhtemeln kızarırsın ama o kızarıklık uzun süre kalmaz 1 hafta içinde geçer. Sonra da tam bronzlaşma gibi olmaz ama ten rengin normalinden bir tık koyu olur
peki o koyuluklkalıcı mı yoksa beyaza dönüyor mu oluyor ya bazılaır kolları yanmış hep öyle kalıyor ben güneşe enrdeyse hiç çıkmam beyzaım baya ve böyle kalsın istiyorum
Çok kalmaz o da bir kaç haftaya geçiyo kendi tenine dönüyosun. Esmerler bronzlaşınca bütün yaz öyle kalıyo mesela beyaz olunca öyle olmuyo geçiyo hemen
ha anladım sağ ol :D
Once kizariyorsun sonra yavas yavas o kirmizilik bronzluga yerini birakiyor tabi bir anda 15 faktorluk kremlerle degil 50 30 15 diye dusur:)
Bronzlaşır elbette ama sen yine de korunmasız çıkma kakao yağı falan kullan
Cevap
7Cevap
Bronzlaşırlar beyaz tenliyim ama fark su daha cok Güneş'e çıkmalıdır ben bronzlaşmayı sevmiyorum o ayrı mesele tabi
Kizariyorum direk
güneş kremi sürsende mi?
Kimyasallari surmem ya. Denemedim
ya kızarırsın ya da buğday :)
Şahsen beyaz tenliyim ve bronzlaşamıyorum.
kırmızı olursun nıye bence beyaz ten ıyıdır?
kızarır
bence beyaz kal canım S:
Çok zor bronzlaşır
bronzlaşır
Olmaz çok iyi bnce beyaz ten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar