Yani fondöten vs kullanırken en açık rengi bana uyuyor ama görenler "buğday tenlisin, hatta biraz daha koyu olabilir" diyor. O yüzden ten rengimden emin değilim :/ Yine de şöyle bir fotoğraf koyayim 😅
Saçım su an böyle, ama koyulugundan sıkıldım çünkü uzun zaman açık kullandım bu bunalttı beni. Ne renk yapabilirim sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Kızlar, beyaz tenliyim ama değilim... Hangi saç rengi yakışır bana?
Canım normalde açık tenli olsan da güneşde fazla dolaştığından belki koyulaşmıştır geçicidir ona kafanı takma bence ama kollarının rengine bakarak sanki kraramel gider gibi geldi bana yine de sen bilirsin ;)
Aynen karamel saçların dip sorunu zaten hep vardır ya, istersen farklı bir şey dene dip meselesini unutana kadar sonra tekrar dön en yakışana, o zaman sorunlar gözüne büyümeyecektir diye düşünüyorum ;)
Aslında sıkıldığım şey yüzümü çok soluk gösteriyor gibi hissediyorum bu kadar koyusu. O yüzden birkaç ton da olsa açtırabilirim ama biliyorum ki dip sorunundan yine koyuya dönerim :/ ombre en mantiklisi herhalde.
Yok ombre kullandım zaten ama dibini de açtırmıştım ben. encrypted-tbn3.gstatic.com/images tam olarak böyle olmuştu hatta. Şimdi kendi saçımı açtırmadan yaparsam severim herhalde :)
En İyi Cevaplar