Hangi yaşta olursa olsun böyle cocukmuş gibi hafif iri gözler böyle masum bakışlar bebek gibi bir yüz ama kötü müdür yaşımızdan küçük gösteriyoruz kadınsı yüzler daha mı iyidir?
Cevabın nedir?
+1 yıl176 boyum var, boyuma bakan beni hep olduğum yaştan büyük zannederdi ama gel gelelim çocuk gibi yüzüm var. büyük gözler filan değil de küçük burun küçük ağız hafif çekik gözler, yuvarlak bir kafa. arkadaşlarım hep gelip yanağımı sıkıyo filan. böyle olmaktansa çekici olmayı tercih ederdim :D
02 Yorumla- +1 yıl
benim yanagımı sıkan yok:D iyiymiş senin çekikler cok tatlı oluyo gülünce.d
- +1 yıl
başkaları da bunu söylüyo :D
En İyi Cevaplar
benim de yüzüm çocuksudur kendimi böyle seviyorum melek yüzlü şeytanım:p
02 Yorumla- +1 yıl
evet tam bir şeytan :)
- +1 yıl
göründüğümüz gibi olalım lütfn:P:P güzelmiş şaka bir yana öyle yüzler..
bi defasında hiç unutmam o zamanlar 19 ya da 20 yaşlarındaydım bir kız bana aynen şöyle demişti "çok tatlısın bebek gibisin etrafımdaki herkes sana bayılıyor ama ben daha olgun tiplerden hoşlanıyorum" allah belanı versin sen belanı istiyorsun demiştim
00 Yorumla
link
Şunun gibi bir şey kastediyorsun herhalde :)) sence kötü mü :))113 Yorumla- +1 yıl
bu resmi güzel genel olarak bu kızı sevmiyorum ama:D
- +1 yıl
hayır ben oynadıgı karakteri yüzünden sevmiyorum:) kendisine laf atmak istesem resminide beğenmezdim..
- +1 yıl
ciddiyim aslı karakterinden nefret ediyorum ne yapıyım yani öleyim mi sevmiyorum diye:D ben kıskanc bir insan değilim bulmak istesem bin tane kusur bulurdum burda lütfen...
- +1 yıl
tamam o zaman:)
- +1 yıl
cok ayıp ediyosun ben esmerim o kumral ikimizin güzelliği farklıdır şimdi ama aslı karakteri vericiydi o konuda sözümü değiştiremem.P
- +1 yıl
ehehe cok güldüm ya:D:D öyle ama ne yapıyım şimdi Allahtan ordaki dedeyi boş bıraktılar :D
- +1 yıl
terbiyemiz bozuluyor :D:D:D yayından kalktı Allahtan öyle bir durumdan olmadan şimdi düşününce diziyede gıcık oluyorum.kzıında bir suçu yok
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
16Cevap
- Moda & Stil konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence anime gibi bir yüzde hoş olabilir. link
11 Yorumla- +1 yıl
bunu yaptıranlarda hiç hoş durmuyo ama iri gözler sevimli doğal olunca:))
her daim çıtır kalacaksın, ilerki yaşlarda dezavantaj değil büyük bir avantaj olduğunu göreceksin.
00 Yorumla
+1 yılyebende öyelyim 25saniyolar hepbzen şikayet ediyorum bazen mutluyum ustekik boyda kısa 160
00 Yorumlahiç memnun değilim :D itici değil ama en az 2-3 yaş küçük göstermesi gibi bir dezavantajı var.
00 Yorumlabence çok güzel oluyor tatlım
12 Yorumla- +1 yıl
böcük güzel diyosa güzeldir:P
Yok neden itici olsun bazı bayanlara yakisiyor bence
10 Yorumlayaşlı gözeükmez işte ne güzel olur keşke bnde öyle olsam
00 Yorumla
+1 yılbebek gibi bir yüz mükemmeldir iri gözlerde cabası :)
00 Yorumladeğildir tam tersi güzelliktir, çekiciliktir, seksiliktir
00 Yorumla
+1 yılakıl olgunlaşmış ise gerisi teferruattır.
260 Yorumla- +1 yıl
akıl olarak değil cocuk muammelesi görüyoruz daima.
- +1 yıl
bende diyorumki öyle bir tipe sahip olan insanın aklı olgunlaşmış ise çoçuk muamalesi yapamaz kiimse.
- +1 yıl
hmm anladım ya ilk görüşte öyle bir izlenim bırakıyoruz o yüzden sonra yaşını söyleyince şaşırıyolar felan ben üzülüyorum mesela..
- +1 yıl
hmm tabi o yönüde var. evet tanımayan birinin ön yargı ile yaklaşması normal.merak ettim şimdi seni :)
- +1 yıl
ön yargı cok oluyo aynen kelimeyi bulamamışım:D
- +1 yıl
başka unuttuğun birşey varsa söyleye bilirm::D
- +1 yıl
sağol yoktur daha unuttugum bişey:)
- +1 yıl
tamam o zaman . profil resmin güzelmiş. neresi orası ? başarılı bir fotoğraf.
- +1 yıl
abi ben esmerim :D:D alakam yok bu kızla..
- +1 yıl
ne abisi ? haha :D küçülde cebime gir ula :D
- +1 yıl
:D:D alışmışız işte alışkanlık naparsın:D
- +1 yıl
hahaha :D ey allahım :D sen deyilsen neden başkasının fotoğrafını koyuyorsun? yoksa çalıntımı bu hesap?
- +1 yıl
çalıntı değil ya:D ben bunun bile yüzünü koymadım taciz olmasın diye koskoca kitap var orda:D düşün...
- +1 yıl
mm :D o kitabın orda olması güzel olmuş. iyiki o kitap orda:) koysana kendi fotoğrafını yahu kim nasıl taciz edecek ::D
- +1 yıl
burda cok kekolar var öyle ama öyle deme cogu kız o yüzden benim gibi düşünüyodur yabancı ünlü bile koymuyorum ben sanıp asılanlar yüzünden:D:D
- +1 yıl
hahaha:) sen meşhur abazalardan bahsediyorsun.:) onlar şu anda cinsellik katagorisindeler. oranın bir kilidi olsa kapatacığım arkalarından. birbirini yesin abazalar. :D
- +1 yıl
aynen aynen onlardan bahsediyorum ama yok malesef:D
- +1 yıl
kızlardanda abaza olanı var mıacaba.:D
- +1 yıl
mutlaka vardır:D
- +1 yıl
genelde kezban olurlar deyilmi o tipler.:D
- +1 yıl
neden?
- +1 yıl
kezban olurlar aynen sen çakmışsın bu işi:DD
- +1 yıl
çakarım. doğruları görmek biraz zordur. ama mücadele edince görüyorsun işte. sonra bir bakıyorsun abaza erkekler ile abaza kızlar. tabi sonra şükür namazı kılıyorsun.:)
- +1 yıl
ben hep cirkin kızların yanına yakısıklı erkekler, güzel kızların yanında çirkin erkekler görüyorum:D
- +1 yıl
bak işte ibretlik bir doğru daha :D senin bu konudaki tezini ben kıramam . çünkü benimde hala akıl sır erdiremediğim bir konu. ibretlik tespitin için çatal,bıçak,kaşık takımı kazandınız. :D
- +1 yıl
ahaha:D en birinci ben oldum:D
doğrular malesef dünya kanunu İnşallah bu işleyişi kırarız bizler bir gün. - +1 yıl
inşallah. benim çevremdede var öyleleri. ben kimsenin yaradılışını eleştiremem.eleştirirsem ufff olurum :D
- +1 yıl
laf düşmez zaten bize de bazen insan üzülmüyor da değil yani hep kısmet:D
- +1 yıl
belkide bu tür konulardaki bildiklerimizi gözden geçirmemiz lazım. belkide doğru bildiklerimiz yanlıştır bilemiyoruz.:)
- +1 yıl
benim bildiklerimin bişeye yaramadıgı kesin:D
- +1 yıl
sana, bana, ona, onlara ne lazım biliyormusun? herkezin insan olduğunun bilincinde olmak. peki neden.? çünkü mesela bir başbakan bile insan ise bizde insanız. bir fakir, insan ise bizde insanız. böylece hedefimize emin adımlarla ulaşabiliriz yeterki kendini sev ve insan olduğunu unutan insanlardan uzak dur.
- +1 yıl
aynen aynen kimseyi küçümsememek gerek insan oldugunu unutan şeytana yaklaşır zaten haklısın..gerçi gönlünde kime konacağı belli olmuyor önmeli olan mutluluk:D
- +1 yıl
yes ı love you mutluluk. her alanda bahsettiğim bilinçte olmak gerekir. başarılı olmak için ise aynı bilinçteki insanlar ile arkadaşlık yapmaktır.:)
- +1 yıl
aynen ya tipten önemli olan bişey varsa oda mutluluktur aynen:D şu anda feci aydınlattın beni sağol:D
- +1 yıl
seni ümitsizliğe düşüren şeyleri gözden geçir. yaz kağıda hepsini . insanlar varsa bunların içinde nasıl ümitsizliğe düşürüyorlar? ne ile? sorgula hayatı sorgula .:)
- +1 yıl
denerim.:D daha öncede bu tip bşeyler denemiştim ama sonuc vermedi iyice ümitsizliğe düştüm hep umutsuzluktan kaybediyorum ya yoksa hiç bir eksiğim yok:D
- +1 yıl
belkide sen bu değilsin? belkide farklı bir hayat sürüyor olurdun.seni kıskanan insanlar var ama sen bunu bilmiyorsun . ben onların nasıl biri olduğunu sana söyleye bilirim. onlar sana kalkışacağın bir işi yapamayacağını söylerler. dikkat lütfen.:)
- +1 yıl
evet basıma gelmişti:D mesela bir bölümü okumak istedim daha önce görmedin belki yapamazsın gitme bildiğin bişeye git flan duyuyorum ama bunun kıskanclık oldugunu düşünmedim hiç bir zaman aklıma gelmedi yani:D ben zaten cogu duygularımı gizlemeye alısmısım cevremdeki tepkilerden bıktım
- +1 yıl
şöyle söyliyeyim bazı insanların güvenini kazanman lazımki sana evet sen yaparsın diyebilsin. yani güven derken sendeki o inanmışlığı ve dimdik ayakta duruşunu görebilmeleri lazım. başı önde eğik olanın celladı çok olurmuş. insanlar açığını yakalayıp, üstüne basmak için fırsat kolluyorlar.
- +1 yıl
başım eğik değilde sadece insanlar biribrlerini güvenlerini kırmayı seviyor bence:D birbirlerini kırdıkça kendilerini yüceltebileceklerini sanıoyolar ezdikçe jkendilerini üste cıkarabilceklerini düşünüyolar:)
- +1 yıl
evet işte sen bu sun ! tezimi anladın . o yüzden o insanlara en iyi cevabı vermek bizim elimizde. okumuş ile okumamışı ayıran ilkelerden birisidir. ve sana büyük derecede yardımcı olacak şeyleri söyleyebilirim.5 vakit namaz. aklın gelişimine yardımcı olmakla kalmayıp insana güven ,beceri,hırs kazandırır. ve sabahın köründe tabiri caiz ise :D uyanmak. sabah 6 dedinmi uyanacaksın güneş ile doğacaksın yani.
- +1 yıl
ooo bazen deniyorum daa sabahları uyanmakta zorlanıyorum ben ya:D her sabah 7 de anca kalkabiliyorum cok zor:D elimden geldiğimce ibadetlerimi yapma calısıyorum da elimizden geldiği kadar:)))
- +1 yıl
uyku düzeni çok önemli. hz ali erken kalk mutlu olursun.demiştir. ayrıca tecrübeyle sabit o halde bu tez doğrulandı :D:D sabah 7de kalk ama kalk . geceden 11 12 gibi yatakta ol uyanmak için.önemli bir sır .:) sabah okuduklarını daha iyi anlarsın. yani beyin daha iyi aldılıyor herşeyi. akşam olunca sabah okuduklarını eksiksiz bir kağıda aklındakileri yazacağını görürsün.:)
- +1 yıl
cidden ya cok uyudumda aptallasıyorum dogru ama yoruluyorum bünyem kaldırmıyor ya:D hz Alinin sözleri doğrudur zaten her zaman o diyosa dogrudur:) deniycem bunu sağol
- +1 yıl
rica ederim . ve sence iyi değimiz her insan iyimidir?
- +1 yıl
her insan iyi olmayabilir göründüğü gibi olmayan insanlar var:)
- +1 yıl
- +1 yıl
ahaha burda her türden insan var ya şaşırmıyorum beklerim :D aynen öyle yardımcı olan insan iyi insandır bu kadar basit..
- +1 yıl
mükemmeldi ama. güldüm :D:D bu arada kendini öven hiç bir insan hem iyi değildir hemde hayatın hiç bir alanında başarılı olamaz. hala gülüyorum :D:D
- +1 yıl
ahaa komik bencede.d aynen n nefreet ettiğim insan tipide kendini beğenmiş insanlardır.. onlar daha cok özgüvensiz oluyolar zaten.
- +1 yıl
yes. zaten özgüvendeki mantık kendinde eksiklikler görmek ve onarmaktır. kendini beğenen insanlar özgüveni nasıl sağlasınlar :D
- +1 yıl
süper oldu bu yaa.d kendini beğenen kendindeki hatayo göremniyor ve onaramıyor harikaymış düşüncemi kanıtlayan bir cümle oldu.
- +1 yıl
evet aynen öyle oldu :) yani kısacası kendimizi sorgulamalıyız. hayatın her alanında sorgulamak iyidir. dinimiz dışında :D en son sorgulayan ateist olmuştu :D
- +1 yıl
aklın yettiğince sorgulamak yeter bence.. aklın yetmediği konularda var.. güzel bir sohbetti sağolasın.d
- +1 yıl
rica ederim.ne zamandır böyle sohbet etmemiştim. :)
- +1 yıl
ahah bende böyle başalyan bir muhabbeti böyle bir sonla bitirceğmii düşünmemiştim tekrar Allaha emanet ol:D
- +1 yıl
sende ALLAH A emanet ol :D dur ekiyeyim :D
- +1 yıl
ben konusmuyorum öyle özel mesajda burdaki koekolar yüzünden güvenim yk ama sen ekle yine soracagn bişey olursa felan dertlenirsen yardım ederim.
- +1 yıl
tamamdır :D
- +1 yıl
anlastık o zaman
+1 yılıı ıh.
25 Yorumla- +1 yıl
ı ıh derken o kadar mı kötü be piştmaniyecim:D:D
- +1 yıl
İtici değil, çekici kelebeem.
- +1 yıl
biri seni eksilemiş gene..:D çekici diyosan öyledir güveniyorum:D
- +1 yıl
Hıı, peşimde geziyor gene gariban:D
Masum bir yüz her zaman çekicidir.
10 Yorumla
+1 yılminyon kızlar candır gerisi heyecandırr :)))
00 YorumlaBinimki öyle ama sevimli bulan çok oluyo.
00 YorumlaYoo guzel ama kadinsi yuzler daha iyi bence
00 Yorumlabayramlarda dene berki el öpünce para verirler :)
00 Yorumla
+1 yılitici değil seviyorum
00 Yorumla
+1 yılevet iyidir, uzak doğudaki kızların hepsi öyle :)
00 Yorumla
+1 yıl(: kaç yasındasın sen?
024 Yorumla- +1 yıl
18 daha gencim :D
- +1 yıl
(: tamam normal işte, değişeceksin zamanla. dert etme hatta tandı nı cıkar sorun etme yani.
- +1 yıl
ilerde tadını cıkaracağım zamanlarda gelir İnşallah.yaşlanınca:Dcoğu zaman bunun yüzünden sevilmediğimi düşünmüşümdür kesin bu yüzden yani:D
- +1 yıl
:p ne alakası var, ne güzel işte. benimde beybi face bir yüzüm var :p
- +1 yıl
ya cocuktur bu anlamaz ne anlar deyip geciyolar:D ne ka güzel ne güzel:D
- +1 yıl
:p ne gzel işte, sende onlara ''benaslındayokum'' de
- +1 yıl
ben onlar için yokum beni kaybeden utansın:D
- +1 yıl
:p benim için varsı üzülme <3 :p
- +1 yıl
sağolasın yaraya tuz bastın:D
- +1 yıl
:p ücretsiz teselli hattı acıcam :p
- +1 yıl
cok iyi para götürürsün millet yaralı hep:D:D
- +1 yıl
:p tutarsa ücretliye ceviririm.
- +1 yıl
önce bir ayakları alışsın sonra çevirirsin acımasızlığın alemi yok:D.p
- +1 yıl
:p mesela sen su anda ücrete tabi olmaya başladın.
- +1 yıl
ben fikir sağlayan insanlardan biriyim ama :D bana bir indirim yaparsınız:p
- +1 yıl
:p ne indirimi, ben sana ödiyim git :p
- +1 yıl
gideyim mi yani:D:D
- +1 yıl
:p geç oldu merak ederler sen git hadi :p
- +1 yıl
kendi sorumdan beni kovuyosun ya helal peki o zamna:s:D:D
- +1 yıl
:p olur arada öyle.