Çocukluğumdan beri kedigillere acayip merakım vardır, özellike Jaguar türüne. Ben bir jaguar dövmesi yaptırmak istiyorum ve tam olarak nereye yaptıracağıma karar veremedim. bacak (kalf) bölgesine güzel durur diye düşünüyorum, sizin görüşleriniz neler?
Bir zamanlar bende yaptırmayı düşünüyordum fakat vazgeçtim. Sonuçta vücudunuza bir sembolü işlettiriyorsunuz. İleride ilgi alanlarınız, arkadaş ortamınız değiştiğinde ve dövmenizi sevmediğinizde sildirmek içinde bir hayli ücret ödemek zorunda kalacaksınız. Temiz, dövmesiz bir vücut daha iyi ve daha sağlıklıdır. Dövmeler genellikle vücudu güzel göstermek amaçlı yaptırılır. Bunun yerine bundan daha etkili olacak şekilde vücudunuzu geliştirmeyi tercih edebilirsiniz. Eğer ayrıntıları merak ederseniz bana danışabilirsiniz. İyi günler dilerim.
fakat bilimsel olarak baktığında felidae familyasının Panthera cinsi ikiside. sen halk dilinde ki anlamıyla yaklaşıyosun, bu hayvanları iyi biliyorum cidden, vikipedi den de bakabilirsin inanmıyorsan. hatta bu türler aynı takımda oldukları için, çiftleştiklerinde karma bir tür çıkıyo ortaya, tıpkı katır gibi :D
kol omuz kısmına ileride daha uzun (bileğe kadar) desenli birşey yaptırmak istiyorum, açıkçası jaguar;hız ve çevikliğinden ötürü bacak kısmında daha iyi durur diye düşünüyorum :)
En İyi Cevaplar