Öncelikle aynada gayet iyi gözükürüm, genelde insanlar da beni karizmatik bulur.(bi kaç güzel resmim var isteyene atarım) Hep överler ve bana kendimi kötü bulduğum için kızarlar. Geçen 6 aydır uzattığım saçı topladım, malum havalar sıcak.. bir resim çekip bakayım dedim arkadan yandan nasıl duruyor. Gayet iyiyim... Bir de önden çekeyim dedim. O da ne? İğrencim, rezilim, berbatım.. Defalarca çektim, farklı açılar ışıklar mimikler yok arkadaş iğrencim... Ayna da gayet iyi olan adam ön kamerada berbat. Kafama takıldı ben de aldım kamerayı elime, çektim kendimi. Sonra onu düzenleyip ayna efekti uyguladım. Yani resmin smetriğini aldım ve bir de ne göreyim? Normalde düzgün sandığım kaşlarım aslında asimetrikmiş. Biri kısa yamuk biri düzgün güzel mübarek Tom Cruise kaşı. Çok sevdiğim sakallarım iğrenç duruyor.. Irsi ve genetik göz altı torbalarım hayvan gibi.. Dedim arkadaş bu böyle olmaz, gideyim bir uzmana kaşıma gözüme çeki düzen vereyim.
Öte yandan beni öven insanlar da mı beni, kendimi aynada gördüğüm gibi görüyorlar yoksa simetrik olan şekilde mi bir türlü çözemedim. Çünkü nasıl karşınızdaki insanın sağ kolu sizin solunuzda kalıyorsa ben saçımı sola yatırdığımda karşımdaki insan sağa doğru görür. EEee benim sağ kaşım sağdayken düzgün, soldayken neden asimetrik?
Not: Hep fotojenik olmadığımı düşünürdüm, insanlar bana karizmatik adamsın vs dediğinde de pek inanmazdım. şu an karar verdim çirkinim ben^^
Öte yandan beni öven insanlar da mı beni, kendimi aynada gördüğüm gibi görüyorlar yoksa simetrik olan şekilde mi bir türlü çözemedim. Çünkü nasıl karşınızdaki insanın sağ kolu sizin solunuzda kalıyorsa ben saçımı sola yatırdığımda karşımdaki insan sağa doğru görür. EEee benim sağ kaşım sağdayken düzgün, soldayken neden asimetrik?
Not: Hep fotojenik olmadığımı düşünürdüm, insanlar bana karizmatik adamsın vs dediğinde de pek inanmazdım. şu an karar verdim çirkinim ben^^
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer