Mesela diz altındaki bacağınızı farklı, üst bacağınızı farklı birşey ile mi alıyorsunuz yoksa aynı mı?
Koltukaltı, bıyık bölgesi ve özel bölgenizi ne ile alıyorsunuz?
Koltukaltı, bıyık bölgesi ve özel bölgenizi ne ile alıyorsunuz?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bacaklarimi komple epilatorle alıyorum☺Özel bölgeyi venüs jiletle alıyorum😆Kollarım fazla yok almıyorum😂Koltuk altımı ağda ile alıyorum😀Biyiklairmi ip ile kaslarım kalem almiyorum😊
Dizin üstündeki bacak epilatörle çok acıtıyor ya 😨😰seninki acımıyor mu
Özel bölgendeki kıllar çoğaldı mı? Jilet yüzünden?
Ben tüy dökücüyle alıyorum rahim kanseri olur muyum? 😱😨😰😩😭 çok korkuyorum
Diz ustum ilk başta aciyip kabarmıştı ama yapınca hemen buz koyuyorum artık acimiyor😊
Özel bölgemde çoğalma yok ama kalınlaşma var o yüzden en kisa zamanda agdaya gecicem😆
Bence tüy dökücü kullanma bende veet in tüy dökücü kremini kullanmistim iyiydi ama😊
Annem jinekologa gitmişti orda sormuş bu tüy dökücü meselesini yumurtaliklara bile zarar verebilirmis😱Ogrendigimden beri kullanmiyorum
Benim de yeni bitti en yakın zamanda alacaktım yenisini.. Yuh yaa 😱😨😩 Ama brnim özel bölgem çoook hassas ağdayla alınca çok fena oluyor ya.. Jiletle mi alayım o zaman? Tek çare o.. 😩😖😩
Bacak, özel bölge ve koltuk altına epilasyon yaptırdım. Kolumu epilatörle alıyorum. Bıyığı da kuaförde ağdayla aldırıyorum. Epilasyona başlamadan önce bacağımı epilatörle alıyordum ağda çok canımı yaktığı için. Alt üst farklı alınmaz her yeri aynı şeyle alabilirsin.
Benim üst epilatörle çok acıyor ya. Ağda mı kullanayım epilatör mü? Hangisi daha çok acıtıyor? 😩
Sesu nun roll-on ağda setini almayı düşünüyordum ama acır da kullanamam diye tereddüt ediyorum..
Çok sıkmak istemiyorum ama bir sorum daha var.. Epilatörüm çok eskidi artık..
Braun Silk Epil 3 .. Acaba evde lazer epilasyon aleti olan Philips Lumea Comfort alsam mı.. Çok beğendim ama Braun Silk Epil 9 almayı da düşündüm.. Bana biraz fikir verirmisin ya.. 😊
Ben pek evde yapılan epilasyona güvenemiyorum. IPL zaten kılları tamamen bitiren bir cihaz değil, modern ağda deniyor ona o nedenle pek önereceğim bir ürün değil. En güzel epilasyon cihazı alexandrite ama o da güzellik salonlarında olan büyük aletlerden. Dışarda bir yerde yaptıracaksan mutlaka bu cihazı kullanan bir yere başla. Evde yapacağım dersen de kullanan birinden bilgi alman veya internetten araştırman daha doğru olur.
Benim önerim, epilatör kullanman. Hem fiyatı daha uygun, hem acaba o kadar para verdim ama kıllarım bitirecek mi derdi yok hem de al senelerce kullan. Eve alacağın lazer epilasyon aletinde atış sayın olacak örneğin 50.000 atış gibi. İyice araştırman gerekir alacaksan da.
Ben Braun Silk Epil 3 kullanıyorum ve çok memnunum. Epil 9'a da baktım şimdi o da güzel görünüyor ve başlıkları daha fazla.
Ben de Braun silk epil 3 kullanıyorum ama baya eskidi o yüzden sanırım silk epil 9 satın alacağım..
Yardımcı olduğun için teşeklür ederim.. 😊❤
■Koltuk alti epilatör ile alıyorum.
■Genital bölge cimbizla aliyorum alt kisimlarina da ağda yapiyorum cok rahat oluyor uzun sure cikmiyor
■Kaslarımı da cimbizla alıyorum
■Bacak kol ve biyik da kıl/tüy problemi yasamiyorum allaha sukur hic yok
Tüy dökücü yumurtalıklara çok zarar veriyormuş. Ben de veet tüy dökücü kremi bitirdim yenisini alacaktım ama sanırım almayacağım..
Özel bölgemde ağdaya veya epilatöre dayanamıyorum. O yüzden tüy dökücü krem kullanmıştım zaten.
Ama şu yeni çıkan Gilette Venus Breeze'yi alıp özel bölgemde kullanmayı düşünüyorum. Sence ne yapmalıyım ya? 😞
Jilet falan kullanma bence ben ilerde evlenince esimin bunu sorun etmesinden korkuyorum jiletle kalinlasiyor diyorlar
Bazen koltukaltına jiletle dalıyorum bazen epilatörle
Kolları bazen sir ağdayla ama çoğu zaman epilatörle
Özel bölgeye de jiletle dalıyorum
Kaşları cımbızla
Bıyıklar için bir alet aldım yaylı ama kullanmasını beceremedim daha :D
Jilet çoğaltmadı mı koltuk altını ve
özel bölgeyi 😄 ben veet tüy dökücü krem kullanıyorum gerçi o da çoğaltıyor.. 😔
Yumurtalıklara çok zarar veriyormuş. Ben de veet tüy dökücü kremi bitirdim yenisini alacaktım ama sanırım almayacağım..
Özel bölgemde ağdaya veya epilatöre dayanamıyorum. O yüzden tüy dökücü krem kullanmıştım zaten. 😀
Ama şu yeni çıkan Gilette Venus Breeze'yi alıp sadece özel bölgede kullanmayı düşünüyorum..
Bana fikir ver yaa 😔😔😔
Çoğaldı tabi ve gürleşti. Bundan sonra ağdayla almaya korkar insan :)
Tuy dokucu kremleri oldum olasi sevmem. Zararlidir denir. Tavsiye etmiyorum
Özel bölgeyi ağdaya alıştırmam gerektiğini düşünüyorum jilet mahvediyor
Cidden benim özel bölgem çok hassas bir kez denedim birdaha asla dedim.. Gilette venus breeze satın alacağım onunla almayı düşünüyorum özel bölgeyi 😝
Iyi al bakalım
koltuk altı bikini bacak ağda bazen kuaförde bacak bazen epilatör
Ben özel bölgede ağdaya veua epilatöre dayanamıyorum.. 😭
çok az var almasamda olacak kadar. epilatörle alıyorum...
Epilatör markası ne? Benimki braun silk epil 3 ama yenisini alacağım bu eskidi 😄
Evde lazer cihazı kullanıyorum bacak kol özel bolge ve koltukalti için faydasını görüyorum tavsiye ederim
Aletin markası ne?
Remington 6750 sınırsız atim
Ben de Philips Lumea Comfort almayı düşünüyordum ama işe yaramaz ve o kadar para boşuna gider diye korkuyorum.. 😔😔
O cihazın atış sayısı var istediğin gibi kullanamazsin benimki sınırsız, koltukaltimda 5 10 tane çıkıyor mesela bikini ustler döküldü genelde. Cihaz elimin altında tüyler çıkmaya başlayınca yapıyorum. Bacaklarıma nisanda yapmıştim mesela en son şimdi tekrar yapacağım
Braun silk epil 9 alsammı sence? Yardımcı olduğun için çok teşekkürler canım ❤
Normal epilator sanırım
Alt bacak , tüm kol epilator le alıyorum. Üst bacak, genital bölge Jiletle alıyorum. Bıyık ve kaşları cimbizla alıyorum.
Kolu ağdayla almak daha iyi değil mi 😊
Üst bacağı neden jiletle alıyorsun? Eskisine göre daha siyah ve gür çıktı mı?
Ben özel bölgeyi tüy dökücüyle alıyorum.
Koltukaltını neyle alıyorsun?
Aģdayla uğraşamiyorum ben ya
Üst bacağı Jiletle alınca daha gur ve kalın çıkmıyor Hayır.
Tüy Dökücü de alerjim olabilir gerek yok jilet daha temiz alıyor
Koltuk altını epilator le alıyorum. bazen batık olduğu için Jiletle alıyorum
Tüy dökücü rahim kanseri yapar mı? Çok korkuyorum.
Jilet çoğaltır mı özel bölgeyi? Biraz tereddütlüyüm.
Jilet çoğaltir evet. Rahim Kanseri ne alaka. yapsa yapsa cilt kanseri yapar. o da yıllarca maruz kalmayacgina göre...
Yumurtalıklara çok zarar veriyormuş. Ben de veet tüy dökücü kremi bitirdim yenisini alacaktım ama sanırım almayacağım..
Özel bölgemde ağdaya veya epilatöre dayanamıyorum. O yüzden tüy dökücü krem kullanmıştım zaten.
Ama şu yeni çıkan Gilette Venus Breeze'yi alıp özel bölgemde kullanmayı düşünüyorum.. Sence en doğrusu bu mu? Lütfen biraz fikir ver.. 😔
Bence bu kadar hassas olma sağlık konusunda. Asiri titiz davranma. Hastaligin ne zman nerde çıkacağı belli olmaz.
Haklısın.. Peki Gilette Venus Breeze alayım mı? 😊
Dene tabi. Ben jilet kullanıyorum gillette normal jilet işte. o daha iyidir
Çok teşekkürler 💜
Rica ederim ☺
Sir ağda canım zaten fazla çıkmıyor bende o yüzden sorun çıkmıyor eğer çok çıksaydı lazer düşünürdüm
Biyiklari iple
Kaslari cimbizla
Ust bacaklari epilatörle
Alt bacaklari agdayla
Koltuk altini jiletle
Valla 😂
😂😂😂😂
Üst bacakları neden epilatörle alıyorsun, alt bacak ağdayla? 😂😂
Bende ona koptum ya 😂😂
Epilatör mü daha çok acıtıyor, ağda mı? ☺
Epilatör
Ust bacagi epilatör acitmiyor alt bacagi da agda hahah
Bende bir öyle deniyeyim o zaman 😄
Epilatörünün markası ne? 😀
Braun
Modeli ne? Benimki de braun modeli ise
silk epil 3 .
Benimde
ayy ben üstleri epilatörle alamıyorum ya çok acıyor sadece alt bacağımı epilatörle
alıyorum :( :/
Kaşları cımbızla
Yüzdeki tüyler el ağdasıyla
Kollar tüy dökücü, ama çoğu Zaman almıyorum
Bacaklar ve koltukaltı epilatör
Genital bölge jilet (acıtmayan yerleri epilatörle)
Bıyık ip ile koltuk altı bikini bölgesi bacağım ağda ile
Sır ağda
Bıyık bölgesi ip ile.
Ağda çok acıtıyor ya. Sen acıyı azaltması için bir şeyler yapıyor musun?
Ilk acisada sonraları uyusuyor zaten.
Bem lazere gidiyorum ve yararını da çok görüyorum
Tümden lazer yaptirdim biseyle almiyorum
Toplam ödediğin miktar nedir
E yine iyi kapatmıssın
5 seans😳 Seninki erken bitmiş internette araştırıyorum insanlar 10 seans gidip sonuç alamadıkları yerler olmuş. Sanırım gittiğini yerle alakalı ya da sizin tüyleriniz sizi sevmiyordu zaten 😂
Her yerimi ağdayla alıyorum. Kaşlar hariç.
Ben lazer yaptırdım
Aletin markası ne?
Tüy dökücü ile
Kanser eder be
Her bölgeyi mi tüy dökücüyle alıyorsun?
Kız orası çok hassas rahim kanseri olcan Allah korusun
@SeCrEtGaRdEnBlOoD-4 aboovv ben de sadece özel bölgeyi tüy dökücüyle alıyorum 😨😱
Birşey olmaz dimi? 😨😭
Ağdayla yap
Valla ordaki kimyasalları araştırın direk rahimde kist oluşturur. Ağda yapın canınız ilkten çok acıyacak ama sonra acımaz benden demesi
Kuaföre git canım ya da anestezi krem al sür yarım saat bekle sonra ağda yap
Ağda için kremler var. Emblaydı sanırım anestezist kardeşim önermişti adı böyleydi sanırım bir araştır
@Ecelattte yok
Sirle
sir ağda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?