arkadaslar 160 boyunda 58 kiloyum, fiziğimi özellikle göbek bölgemi hic sevmiyorum, hem göbegim bariz belli hem de düzensiz kilo alıp vermekten kaynaklanan catlaklarım var, normal bikini giyince kendimi kötü hissediyorum mayo da aynı sekilde tüm hatlarımı belli ediyor, yüksek bel bikini daha mı iyi gösterir sizce?
evet bende sismanim kabul ediyorum 1.80 boy 102 kiloyum 20 kg fazlam var kabul ediyorum//.. sen 1.60 boy ile 45 kg olmalisin nasil olucak simdi? sismansin iste? balik eti baska bisi yani yuvarlak hafif etli 95 kalca bir ayva gobek vs...
iyi ozaman siz kasindiniz benim kiz arkadasim 52 kilo 1.66 boyunda gorunum olarak ideal kiloda oluyor...54-55 oldugunda balik eti oluyor 36 beden giyiyor.. tartismaya acik degildir..38 de balik etsindir 40-42beden giyen siskodur daha si yok...
o zaman çok güzel olur emin ol. kalçamla göbeğim var biraz. onları topluyor bel ince de olunca batmıyor göze. bir de desenine dikkat et alacaksan. alt-üst aynı renk alma farklı olunca göz bütün olarak görmediğinden biraz daha ince görünüyor. ya da bana öyle geldi :D bilemedim :D ve şişko değilsin. aşağıda biri söylemiş. 160a 70 kilo olsaydın şişko olabilirdin :D
ahahh rica ederim :D alt kot rengi üstü kırmızı bir bikini görmüştüm bende bu tarz. ama üst kısmına dikkat et. biraz daha toparlayan bir şey olsun. kötü duruyor resimdeki :/
En İyi Cevaplar