Dax Supergro son zamanlarda adını sıklıkla duyduğumuz bir saç bakım ürünü. Henüz deneme fırsatım olmasa da bir arkadaşım kullanmaya başladı. Yakın zamanda ben de almayı düşünüyorum çünkü içeriği ve vaat ettikleri ile bende merak uyandırmayı başardı :) Kullanıcı yorumlarını da baya okudum, biraz bahsetmek istiyorum.
Dax Supergro kullananlar memnun mu?
Dax Supergro kullananlar
Gördüğüm kadarıyla kullananların çoğu saçlarını uzatmak isteyenler. Benim arkadaşım saçları da çok fazla kuruydu, genel olarak açıcı kullanır. Bu yüzden uzaması da durmuştu, kullanmaya başladığından beri saçları toparlanıyor. Salık bıraktığında eskisi gibi elyaf gibi durmuyor saçları, saça benzedi resmen :D
Dax Supergro kullananların yorumları neler?
Dax kullananların yorumları genel olarak olumlu olmuş. Kullanmaya düzenli olarak devam ettiklerini, bu şekilde daha iyi etki gördüklerini söylemişler. Saçlarının daha hızlı uzamaya başladığını, daha yumuşak olduğunu söyleyenler var.
Son zamanlarda oldukça popüler olan saç bakım ürünü Dax Supergro, botanik yağlar içeren bir saç bakım ürünü. Günlük ya da haftalık bakım olarak kullanılabiliyor, içeriğindeki doğal yağlar sayesinde saçları sağlığına kavuşturarak, hızlıca uzamasını sağlıyor. Özellikle kuru saçlar için nem kaybına da çok iyi geliyor, saçları nemlendirip yumuşacık yapıyor.
Arkadaşım 3 günde bir kullanıyor henüz 1-2 ay oldu sanırım ama saçları eskisinden çok daha iyi hale geldi. Bildiğiniz gibi açıcı saçları çok fazla yıpratıyor ve saçların yapısını değiştiriyor. Özellikle açıcı kullananların da bu ürünü denemesini tavsiye ederim, içeriğindeki doğal yağlar sayesinde saçlarınızı kısa süre içerisinde toparlayacaktır.
Dax Supergro nasıl kullanılır?
Dax Supergro nasıl kullanılır?
Dax Supergro yıkama öncesinde kullanılıyor. Benim önerim 1 saat önceden kullanmanız, eğer saçlarınız çok yağlıysa yarım saat önceden de kullanabilirsiniz. Elinize yeterli miktarda alıp, saçlarınızın tamamına uyguluyorsunuz. Sonrasında saçlarınızı güzelce yıkıyor, temizliyorsunuz. ♥
Ben sadece saçıma bir kere sürdüm ve 9 ay geçti o gün bu gündür saçlarım hep seyreldi kellikler oldu dökülmesini durduramıyorum doktorum verdiği ilaç işe yaramadı dökülmesi durmuyor çok pişmanım
ben dax supergroyu yaklaşık 1 buçuk aydir haftanın 3 günü düzenli olarak kulanıyorum 2 gece 1 gündüz seklinde yapiyorum gerçekten de çok güzel ve vaatlerini yerine getiren bir ürün bilirsin saçlar bormalde ayda sadece 1 buçuk santim uzar bu ürün benim saçımı 1 buçuk ayda 5 cm uzadı ve biryerde okumuştum zeytinyağını 1 hafta boyunca her gün ya da her gece yani o yag en az 4 5 saat saçında bekliycek şekilde yaparsan sacları 1 haftada 3 cm uzatiyormus diye okudum ama hic denemedim ve seyde yazıyordu 1 hafta onu yapip sonra ki hafta sacini dinlendirmen gerekiyormuş bide sac maskesi dışında birkac tane seyi duzenli yaparsan onlar bile yeter bol su ic gunde 2 litre bitir dusta saçını yikarken masaj yap sac yikama islemi bittikten sonra kapanışı soguk suyla yap ve en son sacina dokucegin 1 tas suyun icine 1 yemek kaşığı kadar elma sirkesi koy ve parmak ucunla hafif uedir sacina emin ol kokusu gidiyor saçını düzenli olarak tara kullandığın sampuanin icine bemiks evigen bephanten ampullerini duymuşsundur eczaneden alabilirsin pahali birsey degil 25 tl falan tutuyor hepsi herneyse iste bu ampullerden 1 er tane kir şampuanın icine her yikamadan once çalkala iyice ve masaj yaparak uygula bu arada ben saçlarıma elidorun saglikli uzayan saclar olanini kullaniyorum cok memnunum kullanmadiysan kullanmani öneririm ayrıca ben gece yapilan sac maskelerinin daha iyi sonuc verdigini düşünüyorum her nekadar rahatsjz etsede suanda kafamda hindistan cevizi yagi var degisiklik yapayim dedim jsjsjsjs ve son olarak benim 3 yildir kafama surmedigim sey kalmadi uzatip uzatip kestiriyorum genelde dengesizz bir insan oldugumdan uzatma cabalarim hic bitmez bu 3 yillik süreçte bana en cok yardim edenlerr hindistan cevizi yagi, zeytinyagi, yumurta, ve o ampuller oldu bunlari sen bir dene ben faydasını gorecegine inaniyorum sana bol sanlar dilerim istedigin saclara kavusursun
ha bu arada dax supergro sactan zoe arinan bir ürün diyorlar ama ben dusta sacimi islatmadan uğradığımda hicbir problem yaşamıyorum yagli falan kalmiyor ama tabi yikama sekline de bagli
Benim bi arkadaşım kullanıyordu onun tavsiyesiyle aldım ve onun sacı uzamıştı 6-7 ayda. Gecen hafta aldım ve sürdüm normalde böyle sac maskelerni 2-3 saat tutarım ama 1 saat sonra yıkamak zorunda kaldım. Şimdi onu sürdükten sonra yıkanacagın zaman sacına direk olarak su değdirme kullanmadıgın ucuz bir şampuanla saclarını iyice köpürt köpürtmek için biraz sudan yararlanabilirsin. Sonraki yıksmalarında kendi kullandığın şampuanı kullanabilirsin. Benim cok öyle bir yağ söz konusu olmadı sacımda ama ense tarafımda oldu sen her yere yedirmeye özen göster gerekirse 5 dakika sacını sampuanla
evet memnunum ama çıkarması çok zor ben önce saç sabunuyla köpürtüp temizliyordum sonra 2 kere de şampuanlayıp duruluyordum yoksa uzatması falan gayet iyi.
Lütfen cevaplar mısın 9 ay önce bir kere tek sürdüm ve saçımdan hemen çıktı. O gün bugündür güpgür saçlarım seyreldi kellikler oluştu ve dökülme hala durmadı koparak dökülüyor psikolojim bozuldu doktora gittim verdiği ilaç durdurmadı
En İyi Cevaplar