Merhabalar, çocukluğumdan beri uzun bir süre bana alınan, onca yıl geçmesine rağmen tadı, kokusu hala aklımda olan roll-on şeklinde (veya tüpte, kokusu ve tadı benzesin yeter) çilekli dudak parlatıcılarını unutamıyorum. Özellikle çocuğum diye tadı güzel olanlardan alırlardı. Şimdi ise biliyorsunuz bir çok Watsons, Gratis gibi drugstore mağazalar çoğaldı ve google a çilekli dudak parlatıcısı yazınca çıkmıyor bile. Ya da sadece kokusu çilekli, tadı berbat olan veya sadece adı çilekli olup hiç bir alakası olmayan glosslar var her yerde. Kutuları illa roll-on şeklinde olsun demiyorum, hatta tüp form daha çok işime gelir. Ben Adana/Çukurova'da oturuyorum. Adana'da böyle bildiğiniz, eski parlatıcılar gibi tadı da kokusu da güzel olan çilekli parlatıcıları nereden bulabilirim?(vişneli de olabilir, meyve olsun yeter aslında) -Eke hatırlanması açısından eski parlatıcı diye bahsettiğim glosslardan bırakıyorum-
Ortaokuldayken vardı benim yani 2003 de 2004 te falan lisedeyken fırçalı kullandım hep şeftali kokusunda şeftali tadında çilekten çıkmıştım Roll on şeklinde ya da değil bilmiyorum ama çilekli parlatıcılar tedavülden kaldırıldı diye biliyorum bazı kimyasal maddeler varmış o parlatıcıda şimdi ki rujlarda olmayan kimyasal maddeler o kimyasal maddeler yasaklanınca piyasadan bu dediğin parlatıcılarda kaldırılmış :/
fazla bakamadım yeni yeni başladı merakım bir de kokuları güzelse tatları garip oluyor, avondakileri de katalogda göremedim, senin önerebileceğin var mı?
Yillaaaar once almistim. avondan o kadar mukemmeldi ki simdili urumler gibi uyduruk degildi cilekli ve baya nemlendiriyodu tadi da harikaydi atmaya kiyamadim hala duruyo ama simdi kalkti o urun colour trend var onu sevemiyorum
En İyi Cevaplar