Tirnaklarim uzun degil, orta uzunlugun biraz kisasi. Ne renk oje gider? Genelde kirmizi ve tonlari, ve siyah seviyorum. kısa tırnağa hangi renk oje? Kan kirmizisi olur mu? Tirnaklarim yaklasik bu uzunlukta

Tirnaklarim uzun degil, orta uzunlugun biraz kisasi. Ne renk oje gider? Genelde kirmizi ve tonlari, ve siyah seviyorum. kısa tırnağa hangi renk oje? Kan kirmizisi olur mu? Tirnaklarim yaklasik bu uzunlukta

Fotoğraftakiler gibiyse tırnakların kısa değiller 😄 tam olması gereken boydalar hatta 😄 2 mm daha uzun olsunlar fotoğraftakinden en fazla 😄
Renge gelince ben bordo severim 😄 bir de french severim 😂 bordo herkese yakışır bence 😄
kısa tırnağa hangi renk diye bir şey yok, eğer tırnağını yemiyorsan ama kesimi veya yapısı kısaysa her rengi kullan. Yiyorsan da sadece şeffaf sürde göze batmasın.
Gorseldeki tırnak ideal uzunlukta her şeyi götürür.
Kısa tırnak siyah kırmızı ve koyu renklerin tümünden uzak durmalı.
Daha çok yumuşak, soft tonlar.
Kısa tırnağa koyu renk oje yakışmıyor. Kısalığı daha çok göze batıyor.
Cevap
5Cevap
kizlar tirnaklariniza oje sürmeyin, kisacik kesin uzatmayin tirnaklarinizi, bilmiyorum diger erkekler ne düsünüyor ama ben tirnak boyasindan igreniyorum, hele uzun tirnaktan midem bulaniyor. O kadar güzel elleriniz var tirnaklariniz var boya ile o güzelligini neden mahvediyorsunuz tabi benim düsüncem :-)
kırmızı ve tonları hariç her renk gidiyor bence :) ama En iyisi siyah :)
Bence ten rengi pudra rengi falan daha hoş durabilir benim en cok tercihim.
Siyah Siyah Siyah tüm renklerin atası ve en çirkin kızda bile mükemmel duran renk
Benimki daha kısa açık kırmızı kullanıyorum güzel duruyor
Bordo filan ya da koyu fuşya gibi şarap tonları filan
Pudra tonları ya da nude ojeler
Flormar blackstar red 💅
Bence uzunluğu ideal.
Bunun kisalikla pek ilgisi yok kırmızı aşktır :)
Kırmızı, siyah ya da bordo
Siyah her türlü olur
kırmızı ya da french
siyah hoş durabilir
Dior <3
Bordo sür
Acik reng
Mercan rengi sür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar