Peeling olarak haftada 1 yapmayı düşünüyorum, ama temizleme olarak ne sıklıkla yapılır? Bloglara baktığımda günde 2 kere kullanan var, tahriş etmez mi böyle?
Kızlar, yüz temizleme/peeling cihazı ne sıklıkla kullanılmalı?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 877 cevap paylaştı.
ben aynısını ilk 1 hafta hergün kullandım çok güzel oldu cildim ama 2 3 gün sonra kırmızı kırmızı lekeler oluşmaya başladı alerji gibi. doktora gittim yanlış kullandın dedi bu yaşlarda haftada 1 yeter ölü derin olmaz zaten senin dedi. haftada 1 kullandım arkasından nemlendirici sürdüm şimdi çok çok iyi. eğer cildin kötüyse en fazla haftada 2 kullan arkasından tonik sonra nemlendirici
Alışveriş & Hediyeler konusunda 506 cevap paylaştı.
35,99'a düşmüştü Nivea👍🏻 İyi bir seçim. Peelingi haftada 1, yıkama jeliyle 2 günde bir uygulayabilirsin. Böylece cildin bir gün arayla rahatlamış olur. Zaten düşük ayarla uyguladığında cildin yorulmamış olur.
Evet bir aralar youtuberlarda görüp araştırdığımda pahalı gelmişti, geçen watsonsta indirimde görünce kaçırmadım :) benim jellerden biri peeling hem de, iyi oldu farklı olması.
Bende kullanıyorum aynı ürünleri. Bir gün yapıp diğer gün yapmıyorum ki cildim dinlensin. 30/40 saniye yeterli zaten cilt için. Çokta abartmamak lazım.
Soruya soruyla karşılık gibi olacak ama ne kadara aldın nereden aldın ve memnun musun? Soruna da cevap vereyim haftada 2 kere yap bence fazlası abartı olur
Daha önce birçok kişiden faydası olmadığını duydum. Garnier ve Clinque tavsiye ederim ama madem almışsın kullan yine de belki senin cildine iyi gelir 😊
Gördüğüm kadarıyla genç bir kadınsın, erken yaşta yüzünü çok yıpratmamalısın. Blogların çoğu sponsorlarla ayakta duruyor. Ben cildiye bölümündeyken bu tip ürünlerin çok sık kullanılmaması gerektiği söyleniyor. Bence haftada bir yapmalısın ve ardından güzel bir nemlendirici ile nemlendirmelisin ve ard arda yapma cildin bir anda aşınıp, esnekliğini kaybedebilir ya da bir irritasyonla karşı karşıya kalabilirsin.
Bahsettiğim şey kullanma talimatı değil ki, peeling jellerinin üstünde de günlük kullanıma uygundur yazıyor ama günlük kullanırsan 1 haftaya deri meri kalmaz :)
En İyi Cevaplar