Helal oje varmis, kullanan varmi?
Türbanli bayan bu ojeyi kullanirmi?
Türbanli bayan bu ojeyi kullanirmi?
Casanova777 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Helal oje ne ya?, bahsettiğin şey su geçiren oje mi? Yanlız o test edildi bir süngere o ojeden uyduladılar ve üzerine su döktüler 15 dk sonra falan suyu altına geçirdi yani yok öyle bir dünya su geçiren falan.
Tam olarak bilmiyorum ama markasi inglot o2M dedigin gibi su geciriyormus.
Geçirmesi 15 dkkayı falan buluyor o şekilde abdest alan biri elini en az 15 dk suyun altında tutmak zorunda ve böyle yaptığı zamanda giden onca su israfından dolayı abdesti afedersin bir halta yaramaz, açığım ve dinle malesef pek ilgim yok namaz kılan kılabilen biri değilim ama bunlar gerçekler. oje de kullanmıyorum buda benim artı yönüm oje süren ve aynı zamanda namaz kılan biri olsaydım bu saçmalıklara gelmezdim böyle saçmalıklarla insanları kandırıyolar.
Haklisin ama insan merak ediyor, cünkü eger caiz olsa evde kendi esine tasviye edilebilir, öyle degilmi?
eşine tavsiye etmeni önermem, çünkü dediğim gibi. ama madem böyle bir oje arıyor kuruduktan sonra istediği zaman asetona gerek duymadan parmağıyla tutup çıkartılabilen soyulan bir oje vardı ondan alabilir. markasıda nail trick
Mhh onuda ama her namaz vakti cikarmasi lazim, oda cok mantiksiz. :/
evet ama en az 15 dk suyun altında ellerini ve ayaklarını tutmasından daha mantıklı. bilmiyorum dilediğiniz gibi yapın. iyi günler
Yinede tessekkürler, bu ara evli degilim, eger evlenecek olursam diye sormustum:D sagol sanada iyi geceler
Ne oluraa olsun oje kullanmam diyorum kendi kendime ama su bazlı makyaj malzemesi kullanıyoruz sadece eyeliner ve rimel de olsa. Kendimle çelişiyorum. Allah iyi yönde ıslah ed er inşallah
Peki evlendikten sonra esin senden bunu istese, tabiki eger caizse, yapazmisin?
Öyle bir oje türüne rastlamadım
Istersen googleda arastirabilirsin.
Inglot O2M polonyada üretiliyormus, pahalimis ama suyu geciriyormus.
Anladım 😊
Yess :)
Senin icin fark edermi, yani eger oje kullaniyorsan, ojeni degistirirmisin?
Evet oje kullanıyorum ama farketmez
Tirnaklarinda zarar gördügünü fark ediyormusun, ojeyo sildikten sonra? Eski kiz arkadasimda sarimsi oluyordu hep kullandigi icin.
Hayır her ojeden sonra tırnaklarıma menekse yağı sürüyorum hic bisey kalmıyo
Böyle bakimina dikkat eden kizlari cok seviyorum. Benim gözümde türk kizlari maalesef sanki bakimda kendine önem vermemis
Yok aslında türk kızları kendilerine onem verirler sen önem vermeyenlerine denk gelmişsin oda senin şansın
Simdiye kadar hic Türk kiziyla beraber olmadim, sadece disardan gördügüm öyleydi. Simdiye kadar hep alman kizlariyla beraberdim, ama türk kadinlarinda sanki genel bir düsünce var. Beraber olduktan ya da evlendikten sonra kendini saliveriyorlar.
Ben katılmıyorum ya da benim cevremdekiler bakımlı bilemem ama türk kızları başka kızlara benzemez su ana kadar tanımadığın icin öyle düşünüyosun belkide
Belkide öyle, türkiyedemi yaşiyorsun?
Aynen
Gercekten cok etgileyicisin :)
Teşekkür ederimm
Rica ederim, hanim efendi
😊😊
aslinda senin baska konulardada görüsünü bilmek isterdim ama malum özelden yazamiyorum.
Ben haram oje kullaniyorum
Kolay gelsin :)
Tamamen dalaveredir bana kalırsa
Başka neler icat edecekler acaba 😄😄
O ne be?
Inglot 02M istersen bir google yap :)
ne farkı varmış ki?
Su geciriyormus onun icin caizmis.. Ama tabiki burda yanlis fetva vermek istemiyorum
abdesti ince çorapla almak gibi yani :D :D :D saçmalık, kapitalizm oyunu,
Orasi öyle. Bizi yavas yavas yoldan cikarmak istiyorlar.
O ne ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar