Banyodan sonra saçınızı tarakla ya da elinizle tarar mısınız, yoksa dağınık mı bırakırsınız?
Tararım
Dağınık Bırakırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tararim ve fön çekerim. Yoksa o daginik haliyle kurudumu oyle kaliyor gidiyor sekil almiyor tekrar yikamak gerekiyo. Bu yuzden saclarimdan hic memnun degilim. Sekil almasi cok zor bir yapıya sahip.
Uzun sacliyimsacliyim ve saclarim dalgali taramassam sac telleri birbirine giriyor dugum oluyor. Omer celakilin sacina benziyor. O yuzden tariyorum. Sonrada sac masasiyla duzlestiruyorum.
Saçımı yıkadıktan sonra kuruturken tarayabilirim sadece başka türlü taranmasının mümkünatı yok kaç tane tarak katili oldum haberin var mı senin :D
Tararım ve de taramalıyım😂 sonra birbirlerine dolanıyorlar bende kesmek zorunda kalabiliyorum.😭
Cevap
13Cevap
Kararsız kaldım bazen tararım bazen taramam kafama göre
fön tutar dağınık bırakırım , bırak dalgalansın ufaktan dışarı cıkacaksan fönü öyle çekersin :)
Fonle mecbur yana tararim. Kendi haline bırakınca ne yapacağı belli olmuyor.
Saçlarım kıvırcık olduğundan eğer taramazsam daha da açılamaz 😂
Tararım, uzun oldukları için birbirlerine karışıyorlar. Sonra kuruturken sıkıntı oluyor.
Banyoda saçlarımı yıkarken tararım sonrasında taramam
banyodan sonra saçlarımı güzelce kuruturum taramaya gerek duymam ehuehu
ben bu yasıma kdr sacımı taradıgımı hatırlamıyorm :) dalgalı hafif uzun sac hep dagınık bırakırım :)
Ben genelde saç taramam :D
Ne kadar su döksem de saçlarım hiç ıslanmaz 😆
Dağınıkken daha havalı.
Taramazsam karisiyor
bu soruya cevap vermek isterdim kel olmasaydım:))
sana hangisi lazım genco
yıllardır günlük hobim tararım abisi
A dedim.
Değişiyor
a dedim
tararım
Tararım
B...
dağınık bırakırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar