Arkadaşlar merhaba. Saçlarım kıvırcık ve uçları püskül gibi bir hal aldı 😓 Saç bakım ürünü araştırmasına girdim, bukleleri belirginleştiren ve saçları onaran bir ürün arıyorum. İnternette yaptığın bir araştırmada Redist isimli markayı gördüm. Bu markayı kullanan ya da başka bir marka önerisi olan var mı? İnanın ki ihtiyacım var kızlar 😓Kıvırcık saç bakımı
Kıvırcık saçlara bakım ve bukle belirginleştirici önerisi verir misiniz?
Merhaba. Kıvırcık saçlar dışarıdan ne kadar güçlü veya yoğun görünse de, aslında çok kırılgan ve narindir. Çünkü kıvırcık saçlar çabuk kırılır, hassaslaşır ve karışık görünür. Kıvırcık saçlarının nasıl daha sağlıklı ve buklelerinin nasıl daha dayanıklı görüneceğini anlatacağım. :)
Duş esnasında saçlarını fazla karıştırmamalısın
Kıvırcık saçların zaten çok kolay karışacağı için duş esnasında ellerinle daha fazla karıştırırsan, işin içinden çıkamazsın. Saçlarını şampuanlarken avuç içinle saçlarını yıkamalısın. Parmaklarınla veya tırnaklarınla saçlarını yıkamamalısın. Bu işlem saçlarının daha fazla karışmasına ve duştan sonra da daha fazla kabarmasına neden olacaktır. Avuç içinle ve narince yıkayacağın saçların, duştan sonra daha ehlileşmiş olarak duracaktır.
Kıvırcık saçların için mutlaka saç tipine uygun tarak kullanmalısın
Bilmelisin ki, kıvırcık saçların için her türlü tarak çeşidini kullanamazsın. İnce ve sık taraklar, diğer saç tipine uygundur ve kıvırcık saçlar için kullanamazsın. Sen avuç içine kolay bir şekilde sığan ve tarak dişlerinin daha aralıklı olduğu tarak çeşidini tercih etmelisin. Saçlarını kuruyken taramamalı, ıslakken narince taramalısın. Unutmamalısın ki, yanlış tarak çeşidi ve yanlış tarama işlemi, saçlarının sağlıklı görünmesine yol açabilirsin.
Saçlarının daha sakin görünmesi için mutlaka zeytinyağından yardım almalısın
Zeytinyağı, saç bakımının patronudur! Haftada 2 kez kullanacağın zeytinyağı maskesi, kıvırcık saçlarının daha nemli ve sağlıklı görünmesine yardımcı olacaktır. Saç tellerini tutam tutam ayırırak, hem zeytinyağını elinle uygula ve 1 saat kadar saçında beklet. Bu işlemi yaparken saçlarının daha bakımlı görüneceğini de unutmamalısın. Dilersen eğer zeytinyağının içine bir kaşık bal veya badem yağı ekleyebilirsin. Kıvırcık saçlarının en yakın dostunun zeytinyağı olduğunu unutmamalısın.
Buklelerinin daha dayanıklı olması için en büyük yardımcın: Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi!
Saçlarına gerekli bakımı yaptıktan sonra, sıra geldi buklelerini belirginleştirmeye! İçeriğinde bulunan Elastin ve Badem sütü ile saçların hem neme doyacak, hem de saçlarında çok güzel bir koku bırakacak. Duştan sonra saçlarının uzunluğuna göre Elidor 7/24 Bukle Belirginleştirici Kremi masaj yaparak uygula. Ardından istediğin gibi şekil vererek, istediğin saç şekline kavuşabilirsin. Şimdi saçların hem daha güzel kokacak, hem de 7/24 buklelerin göz alacak. Elidor ile her şey mümkün!
En İyi Cevaplar