Herkese merhaba benim bir zaman böyle saclarim vardı resimdeki gibi çok gür ve uzun saclar sonra bir zaman gecirdim baya saclarim dokuldu avuç avuç stressden döküldü yıprandı ve bende kisacik kestirdim ve dökülme durdu 1 sene içinde sadece omzuma kadar geldi napmam lazım lütfen yardımcı olun eski saclarimi çok özledim şimdi seyrek saçlarım var yilan yagi aldim 1-2 kere kullandim seniye kadar belime falan gelirmi ve ya da yeniden sac cikarirmi? Nasıl beslemem lazım? Cevaplariniz icin teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplar bekliyorum
Saclarimi özledim:(((( Saclar nasıl kolay hızla uzar ve yıpranmış ve dokulmus saclar nasıl canlanir?
çam terebentin yağı ile badem yağını, ikisi de ufak boy şişelerde satılıyor zaten hepsini, şampuanın içine dök öyle kullan bir ayda bile farkı göreceksin çam terebentin yağı biraz sertleştirebilir ama sorun olmaz heralde kremlerle halledersin
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yilan yagini kullaniyodum ben ama fark etmez ya kullandim sampuanin içine dokem hepsini yilan yağını terebentin yağını badem yagini hem belki daha çok uzatir yoksa zarar verirmi:((
Loreal paris elseve kullaniyorum yilan yagi böyle badem yağı gibi bir şey ama artık her ay bakim yaptirayim o zaman ince tel saclarimda inshallah gurlesir ve saçlarım cogalir
En İyi Cevaplar