Kızlar, ben Limon ve Bal maskesini hergün uyguluyorum. Faydasını da görüyorum. Sizin uygulayıp da faydasını gördüğünüz doğal maskeler var mı?

Imagine71 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Cilt tonunu dengelemek için pirinç nişastası süt tozu zeytinyağından oluşan maske uyguluyorum haftada 2 hem tonunu hem de nemini dengeliyor, bir de kahve telvesi var yumuşacık yapıyor
Bir de bir şişe maden suyuna bir dilim elma koyup üstünü kapatıp bir hafta kadar bekletiyorsunuz, yüzün ihtiyaçlarını karşılıyor
yaş maya yoğurt. her gün maske uygulamak senin yaşın için zararlı değil mi?
Ben her gün garnier skin naturals kullanıyorum sıfır siyah nokta ve yağlanma pürüz yok birazda cildim iyi bu ürün dahada iyi yapıyor tavsiye ederim 😊
Ne kadar o urun acaba?
@delimaynak 25 TL
Hmm pahaliymis biraz ama iyi diyosan napalim alicaz
@delimaynak n11. com dam almıştım canım tavsiye ederim garnier bir dünya markası ve sınıfındaki ürünün en iyisi en az zararlı olanı marka önemlidir 😊
Anladim sagol tatlm, ucu bir arada herhalde maske de var icinde, bir arastirymm :)
@delimaynak hayır 2 uygun bir arada değil skin naturals püre Active yazıyor kırmızılı olan link atıyım bir dakika www.amazon.com/.../B00BF7EKDK
Hmm anladim tatlm ben de sen natural diye soyelleince ararttm bu cikti bu zannettm
www.google.com.tr/search
yaş mayayı hafif soda veya suyla karıstır yüzüne sür cildi gercekten tazeliyor
Bende sendenim bal ve limon iyidir :) ablam soda ile birsey uyguluyor cildi parliyor 👍
kesinlikle her sabah gülsuyu koymanızı öneririm cildi daha canlı daha temiz gösteriyor
Kukurtlu sabun kullaniyorum ama eczanelerdekinden degil aktarlarda satilandan. Gunde iki uc defa kullaniyorum yuzum yagli oldugi icin kurutuyor ama nemlendiriciyle birlikte skinti olmuyor sivilcelerinde cogu gecti
limon yuze surulmeyecek dogal urunlerden nedeni ise cilt ust bariyerini zedeliyor cilt kendini yenileyemiyor dis etkenlere karsi koyamiyor
uyguladigim maskem yok ama kahve peelingi ve gul suyu vazgecilmezim
Sadece gülsuyu kullanırım. Bal tüylenme yapmıyor mu?
Gül suyu maske değil ama 😂😂
Turk kahvesi peeling☕😉
Haftada bir yoğurt limon Türk Kahvesi yapıyorum
@pizzaşığıı ya bu karisimi nasil yapiyosun rica etsem anlatir misn kisaca, ne kadar koyuyosun mesela
@delimaynak
Ya ben göz kararı yapıyorum ama yaklaşık 1 tatlı kaşığı kahvenin içine 1 çay kaşığı kadar yoğurt
Onu karıştırıyorum sıvı bir karışım oluyor içine 3 4 damla limon
Hmm ya bayagi bir alarjen bir tenim var ama insallah bir sknti. olmaz bu onerdigin bunu da bir deniycem..
@delimaynak inşallah olmaz bir şey
Insallah sagol ilgn icin cok tesekkurler...
@delimaynak rica ederim
Hiçbirşey uygulamıyorum
Yoğurt da iyi gelebilir
buz kulaniyorum maske kulanmiyorim
mısır unu maskesi
Haftada 1 yoğurt limon maskesi yapıyorum
Kahve buzu :)
Çikolata maskesi.
Pirinç suyu peeling 👌😇
O maske ne işe yarıyo
arap sabunu
Yoğurt ve Hardal 😉