Arkadaslar aslinda onceden yoktu gibi yani hic fark etmemistim ama son iki yil oyle fark ettim ve dogum lekesimi nedir bilmiyorum ama sizce cokmu kotu? Cokmu kotu gozukuyor Ve nasil bundan kurtulabilirim 😔 cok uzuluyorum ve lutfen cok kotu yorumlar yapmayin
çok kötü durmuyor bende bunlarda iki tane var rahatsız da olmuyorum ama sen rahatsız oluyorsan fondoten gibi makyaj mazemeleriyle kapatırsın tenin o kadar beyaz değil aşırı beyaz olanlar var onlar gibi olsaydın bu leke kabak gibi çıkardı
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cok kotu degil bende de var kanka dustum ama ben onun izi benimki tam yuvarlak degil seninki gibi
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cokmu belli oluyor ya. Ben cirkin buluyorum nasil gidebilir ki bu leke
Farkında mısın bilmiyorum ama üzerinde leke olan sağlam bir bacağın var. Bu bile seni mutlu etmek için yeterken saçma sapan şeylere üzülmen gerçekten anlamsız olmuş
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam sukur ediyorum tabi ama guzel durmuyor boyle seyler hep beni buluyor hep bir purus
Böyle şeylere takılarak kendine boş yere zarar veriyorsun. Sağlığına herhangi bir zararı yok. Hem insanlar görüp yadırgasa ne farkeder ki? Sen kendin için mi yaşıyorsun insanlar için mi?
En İyi Cevaplar