Aslında biraz da bilgi almak için yaptım bu anketi. Yüze (özellikle sivilceye meyilli) hangi ürünlerin iyi geliceğini merak ediyorum.
Sabun
Temizleyici jel
Hiçbir şey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yüzümü su ile yıkarım sabunlar tahriş edebiliyor. özel yüz sabunları almak lazım aslında araştırıp. ama yüzüm terlerse sabunla yıkarım o normal. büyük sabun var dallan. hacı sakır gıbı o sekılde doğal dıe yıkıorum.
Hergün sakal traşı olup traş sonrası losyon veya nemlendirici kullanıyorum. Yüzünde kullanacağın krem, jel gibi nemlendirici şeyleri gece yatmadan önce sür.
Yüz temizleme jeli ile ama sadece sabahları Nivea'nın bebekler için olan kremli sabunu ile yıkıyorum.
ilk temizleme jeliyle yıkıyorum sonra imex sabunla sivilce çıkmıyor o zaman
cildin nasıl ve ne problemle doktora gittinde verdi sana ona görw yorum yapcam
tüm cildine uygulama o zaman sivilcelere uygula ve banyo da mutlaka yüzüne kese yap
o daha iyi olur almalısın ve her banyoda kese acıtıyorsa en azında parmaklarınla kese yap ve makyaj yapıyorsan onu cildinden iyi arındır
isotrexin ve sivex kullandım ben geçirdi hepsini sen bir doktora danış ve kullan
Cevap
11Cevap
Garnier 3lü temizleyiciyle. Bu yaşımda ergenlik döneminde bile çekmediğim kadar çok çekiyorum sivilcelerden cildimi en iyi o temizliyor ve yağdan arındırıyor. Ama sivilceler için kesin çözüm doktorda ben de gitmeye üşeniyorum
Buz gibi su. Doktorumun verdigi temizleyici jel. Yuzumu temizlemek icin kozmetik yerine doktor onayli dermokozmetik urunleri tercih ediyorum
neutrogena visibly clear turuncusunu kullanıyorum ben sivilcerde baya iyi ama son zamanlarda yüzüm için bebek şampuanı kullanyorum dalin daha az yağlandırıyor sanki
Temizleyici jelle yıkayan 8 erkeği koruma altına alalım. Nesli tükenmek üzereler.
nitrujina.. tek geçerim... kılinenkıliyır da güzeldir..
semabed sabunuyla yıkıyorum her sabah ve uyumadan önce gece
Temizleme sütü kullanıyorum
Salatalıklı jel kullanıyorum
Günde 1 sefer özel jel ile yıkıyorum
Su vuruyorum 1-2 tamam mis
Gulsuyuyla
Suyla yıkıyorum.
Garnier kullanıyorum
Sabun
Sabun
dermatoloğun bertigi kremle
Sabun
Su 😹
Sabun.
Katı sabun iyidir
Sabunla.
Bıttım sabunu kullanıyorum ben ama çok kurutuyor aynı zamanda nemlendirici kullanıyorum kuruttuğu için :)
Bende yapmadı ya :)
Sabun+Garnier.
Suyla
su bıldıgın
su pnp
Temizleyici JEL.
SUyla.
Dalin
Su ile
Suyla
Zemzemle yıkıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?