Arkadaşlar kıkırdağıma bunu takmaya çalışıyorum. Şu ucundaki küçük topu nasıl takıcam ya girmiyor?

Balım bende kıkırdak deldirdim gecen hafta ve dün çıkarttım biliyor musun? Oysa ki ne hayaller ile deldirmistim... taa ki dün kulağım şişip küpeyi içine gömülene kadar 😥 simdi sol tarafı deldircem sağ kötü oldu...
Ama bu kupeler kıkırdağa girene kadar acayip agritiyor halka Takman daha uygun... bunlar et icin üretilmiş gibi birşey dudaktan falan uygun oluyor. Et esnek oldugu icin kıkırdak kemik o yuzden sıkıntılı. Bunların ucunda ki topun biri çıkıyor sonra sokuyorsun delige.😌
Benim nedense kıkırdağımda hiç sorun çıkmadı ya , normal 2. delik bile daha fazla şişip yara olmuştu. Şanslıyım sanırım :)
Bende ikinciyi deldircektim bu cumartesi. Ama delik hemen kapandi ve halen şiş.
Bu sefer sağlık kuruluşunda deldircem 😂
Kikirdakta halka piercing sahane duruyor. Ben de takiyorum onu. O topu cevirince cikiyor. Normal küpeden daha kalin oluyor bu piercingler ve üstüne bir de halka seklinde oldugu icin takarken baya zorlanabilirsin. Kalin ama düz bir piercingi takip önceden deligi genislet bence ondan sonra da düz piercingi cikarip halka seklinde olani tak.
Teşekkürlerr :)
Cevap
3Cevap
Yapmayın byle şeyler ya valla kötü duruyor deldirmeyin oranizi buranizi yazık 😂
Sadece bir deliğim vaar :))
Neden iki yapıyorsun ne zorun var bırak bir olduğuyla kalsın iki olunca ne olacak 😂😂😂
abla normal deldirirken yine çok acıyormu peki kulak? :(
@softcrazyyyy bilmiyorum benim kulağında tek delik var onu da ben iki yaşındayken yapmışlar 😂
ben 3 tane deldirmek istiyorum abla kıkırdak için ama :(
@softcrazyyyy bilemem sevmem karşıyım da
neden peki abla?
@softcrazyyyy hoş durmuyor ne bileyim tercih meselesi
abla sorun olmazsa özelden sorabilirmiyim? merak etme sapık ruhlu falan değilim :(
@softcrazyyyy buyur sor kardeş
burayı sohbet olarak kullanmak iyi diyil abla herkese açık :( çekingen biriyim zaten :(
@softcrazyyyy ne alaka? Neyse kardeş iyi günler
tamam abla iyi günler
Ucundaki toplardan birtanesi cikiyor ve demiri iki delikten gecirdikten sonra topu takiyorsun.
teşekkürler :D
Acımıyor mu ya :/
Resimde gıruldugu gibi özel bir makineyle deliyorlar
Ucundaki tipi çıkar sonra tam
Vazelin sürebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar