Dark and Lovely' nin silindir saç düzleştirici kremini sipariş ettim. Gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Kullanan veya bir bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Silindir saç düzleştirici işe yarıyor mu?silindir saç düzleştirici
Saçlarımızı şekillendirmek için çeşitli yöntemler deniyoruz. Silindir kremi çok duydum. Ancak işe yararlılığı saçtan saça göre değişir.
Saç şekillendirici kremler nelerdir?
silindir saç düzleştirici
Silindir saç düzleştirici kremler
Silindir saç düzleştirici krem kullananlar oldukça fazla. Saç uzunluğuna öre 2-6 ay arasında saçların düz kalmasını sağlıyor. Silindir saç düzleştirici fiyatı gereği erkekler tarafından da çok fazla tercih edilmekte. Gür ve uzun saçlılar için pek tavsiye edilmiyor. Gür ve uzun saç bu süreyi kısaltabilmekte. Silindir saç düzleştirme yöntemi bu şekildedir. Ancak silindir saç düzleştirici krem zararlar da bulunmaktadır. Dikkatli olmak lazım.
Saç şekillendirmek için kremler
Silindir saç düzleştirici kremler yanında saç şekillendirici kremler de bulunmakta. Benim önerim Elidor saç şekillendirici kremler. Elidor 7/24 Düz şekilendirici krem ile düz saçlara sahip olabilirsin. Kullanımı da oldukça rahat. Saç düzleştirme teknolojisi ile ün boyu düz ve ipeksi saçlara kavuşmak mümkün. Saçlarına uyguladıktan sonra istediğin düzlüğe kavuşabilirsin.
bir insan neden düz sac ister ki? Hawasız standart çin saçı iste.. Banyodan cikinca basini aşağı eğip hawluyla sıkarak ıslakligini aldiginda, ustune birde makineyle gelişigüzel kuruttugunda (ama kupkuru olacak) inanilmaz xdolgun we hawali gorunuyor.. Ne köpük ne jole.. We yikamadan 3 gun bile ayni hawasini koruyor.. Boşver duz saçı.. Çin malı düz saç
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herkes aynı oldu abi yeter ya sokakta herkes aynı noluyor ya farklı olmak iyidir
70 tl yillardir kullaniyorum bana kalirsa braundan pek farki yok ayni parlakligi oda veriyo hatta ben parlaklik veriyo diye kullaniyorum uygun ve kaliteli istiyosan arzumu oneririm 👌
Hayır canım yapacağım zaman takiyordum isim bitince de alıp soğumaya için kaldırıyordum yalnız bir hafta boyunca sürekli kullanmıştım en sonda patladı. Kuafordede fon makinesinin kablosu yanmisti allahtan saclarima bişey olmadı o zaman 😁
En İyi Cevaplar