gratis kart nedir? gratis kart ne işe yarar? gratis kart puan nasıl sorgulanır?
Gratis kart, Gratis’in çıkarmış olduğu bir avantaj kartıdır. Gratis mağazalarında ve internet alışverişinde kullanıcıya özel indirimler sağlar.. Gratis kart bazen ciddi anlamda avantaj sağlıyor. Anlaştığı markalar ile ortak bir çalışma yapıp indirim yapabiliyor. Mesela 40 TL olan bir ürün eğer Gratis kartın varsa 20 TL'ye düşebiliyor. Ayrıca Gratis kartın olduğu zaman indirim varsa telefonuna mesaj geliyor.
Gratis kart ile yapılan alışverişte puanlar toplanır. Daha sonra bu puanlar ile ürün satın alınabilir, ya da indirim sağlanabilir.
gratis kart ne işe yarar
Gratis kart nasıl alınır? Gratis mağazalarından alabilirsin. Ya da GRATIS KART yazıp 7889 numarasına mesaj atabilirsin. Gratis kart puan sorgulama nasıl yapılır?Daha önceki sistemde 1 puan karşılığı 1 TL olarak sisteme geçiyordu. Fakat yeni sistemde artık kişiye özel olarak kampanya ve indirimler ile puan birikiyor. Gratis kart ile yapılan alışveriş sonucu biriken puanları öğrenmenin en basit yolu Gratis kart ile ürün aldığında alışveriş sonrası verilen fişte kaç puan biriktirdiğin yazıyor..
Gratis kartım var ne işe yarıyor biliyor musun Sana özel indirimler oluyor ve puan topaluyorsun bir de sana özel ve genel indirimlerde cebine meaj geliyor Geçen avmdeyiz kız kardeşimle mesaj geldi makyaj indirimlerinde %50 indirim diye -koş hemen gidelim the balm a da gelmiştirdiye koştura koştura gittik 😂😂
Sırf gratis kartı anlatmak için üye oldum biliniz neyse kızlar bundan 2 ay önce gratis den alışveriş yaptım 598 puan gelmiş kasiyer kız baya iyi puan falan deyince bende sanıyorum ki bir 200 lira falan para alışverişi bedava yapcam neyse tam 5 dk önce yeni yıla girmeden puan gidiyormu diye bir öğrenim dedim müşteri hizmetlerini aradım durum böyle böyle 598 de puanım var kullanacağım bu ne kadar paraya karşılık dedim gelen cevaba bakın şimdi 5 TL Kübra hanım demesin mi aay kalpten gidiyordum ki bir kahkaha patlattım özlemmiş karşıdaki kızın adı da sustu kapattım sonra gel gelelim bu kart bir b*ka yaramıyor lan ben koos koca 500 bilmem kaç TL ilk alışveriş yapmışım kullanacağım miktara bak işin garip tarafı özlem hanım bir de diyoki her 100 TL de 1 TL geliyor dalga mı geçiyonuz adam mı seçiyonuz !!!
@Kübraaacc canım gratis kartının olması bile o ayın ürünlerinde indirim almana yardımcı oluyor. bir alana ir bedava kampanyası sadece kartı olanlara faln iyi yani çok aslında biraz daha araştır bence
Ya gratis kart cikartiyon puan birikiyo orda puanlarda uzun sure sonra bedavaya getiriyosun bazi seyler bide telefon numarani veriyosun bildirim. geliyo habire
Ben mağazaya gidip gratiş kart almak ostediğimi söyledim. telefon numarami istediler ama kart vermediler anlamadim. alışverişlerimde ne yapmaliyim sizce?
En İyi Görüşler