Şu Loreal Elseve şampuanı Almanya'da Elvital mi? Saçıma çok iyi geldi ama Elseve ismi altında bulamıyorum. Biliyor musunuz? Loreal Elvital aynı marka mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu Loreal Elseve şampuanı Almanya'da Elvital mi? Saçıma çok iyi geldi ama Elseve ismi altında bulamıyorum. Biliyor musunuz? Loreal Elvital aynı marka mı?

Selam canlar. <3 Saç bakımında çokça kullanılan ve oldukça popüler olan L'Oreal Elvital için ben de birkaç şey söyleyebilirim. Gelin başlayalım! 😊
Saç bakımında adeta bir devrim yaratan bir ürün serisi diyebilirim. Çoğu kadın bilir. Saç tipiniz ne olursa olsun Elvital'in size uygun bir çözümü mutlaka olabiliyor. Kuru saçlardan yıpranmış saçlara, renkli saçlardan yağlı saçlara kadar her tür saç problemi için ürünleri var. 💁♀️

Elvital, L'Oreal markasına ait. L'Oreal dünya çapında çoğu kişinin bildiği ve çok sayıda ürünü bulunan bir güzellik devi diyebilirim. :) Elvital dışında L'Oreal'in Garnier, Maybelline, NYX, Lancôme gibi pek çok alt markası da var. 💄🌍
L'Oreal ve Elvital arasında sıkı bir bağ var çünkü Elvital, L'Oreal'in bir alt markası diyoruz. Aslında Elvital L'Oreal'in saç bakımına gösterdiği özene dair bir kanıt niteliğinde. L'Oreal’in teknolojisi ve uzmanlığıyla desteklenen Elvital saç bakımında yenilikçi ve etkili çözümler sunabiliyor. Yani L'Oreal Elvital deyince arkasında devasa bir uzman ekip ve yılların deneyimi var diyebiliriz. 👩🔬

Şampuanlar açısından oldukça zengin. Kuru saçlar için Nem Kolajen şampuan, yıpranan saçlar için Total Repair 5 şampuan, renk koruma için Color-Vive şampuan gibi birçok ürün var. Her bir şampuan belirli bir saç tipine ve probleme odaklanıyor. Bu da kişiselleştirilmiş bir bakım imkanı sunuyor. 🛁💆♀️
Saçlarınızla mutlu kalın! 🌟💙
Ayrıca elvive isminde de var
www.google.com.tr/search
Teşekkür ederim evet sanırım elvital diye geçiyor
Cevap
1Cevap
Galiba öyle görünüyor gadası
ahh şu mor olan var bıtane bende almanyadan almıstım saç kremı dehşet bişeydi
Ben kırmızıyı çok beğeniyorum.
Seninki elvital diyemi geçiyor
yok ya elseve diye ama henüz ondan bulamadım bitmesin dıye az az kullanıyorum :D
Ya ben neden bulamıyorum baktım aynı içeriklere sahip sadece elvitsl var elseve yok
İsim değiştirmiş herhalde
Burda elseve hiç yoktu sanırım ben hatırlamıyorum
kipada vardı :D yok mu kipa sizin orda?
Ben yurtdışında yaşıyorum kipa fslan yok
Aynen Avrupa'da elvital olarak geçiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?