Kırmızı ruj mu?
Pembe ruj mu?
Neden?
Pembe ruj mu?
Neden?
Kırmızı
Pembe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Vamp ayağına yatıyosan, ''yaa'lı-bee'li'' konuşuyosan, siyah boyalı ve uzun saçlarınla avcı olmaya çalışıyosan ve de İsveç gibi ülkelerin soğuk görünümlü taş ötesi kızlarıyla kendini bir tutabiliyosan kırmızı kullanabilirsin. Her ortamda gözlerinden önce dudaklarına bakılması; hatta ve hatta direkt dudaklarla muhattap olunması seni rahatsız etmez ise tabii ki kırmızı..
Tebessümün dünyalara bedelse, karşındaki insan tenine dokunduğu an, yeni açılmış yoğurdun kaymağını bozuyorum gibi düşünebiliyosa, tırnakların frenchliyse, yanına gelen hiç bir erkek kasılmıyosa, yaptığın yemekler yeniliyosa, doğal ve masum olmanın kışkırtıcı çekiciliğine inananlardansan tabi kii pembe..uçuk pembe..
ama ikisini de geçelim.. Donuk ten rengi derim..
Pembe ruj anne, teyze ya da 8 yaşında kız çocuğu hissi yaratıyor. Yani kadınsı bir güzellik değil. Kırmızının ateşi her zaman yakıcıdır.
Herkesin bildigini soyledim oysa, bu kadar iyi bir yanıt verdigimi sanmiyordum:)
sen beni boynuzlu bir insan olarak görüyorsun ama yine de teşekkürler beğendiğine sevindim
ben her zaman kırmızıyı tercih ediyorum daha olgun ve daha seksi oluyor. pembe ruj çok tuhaf duruyor ama kırmızı insana cazibe katıyor, insanın güvenini dışa vuruyor gibi pembe ise o rengin arkasına saklanıyor gibi gösteriyor insanı o yüzden elbetteki kırmızı
Kırmızı, ama çok koyu kırmızı olmalı! Hatta bordoya yakın! Dudak yapısına da bağlı elbette. İp gibi ince dudağa kırmızı sürersen joker gibi olursun :))
Dudaklar dolgunsa kırmızı, inceyse pembe. Hadi bakalım :)
Cevap
11Cevap
gunduz ve normal kullanimda kesinlikle pembe, sabah kahvaltiya ya da ogle yemegine gelen bir kadindaki kirmizi ruj o kadar itici ve yapay gelebiliyor ki :S ama aksam saatleri, davetler vb ozel durumlarda kirmizi harikadir tasiyabilene.
Pembe bana uzak cennete yakın olsun dicem , ama bu seferde tercihimi cehennemden yana kullanmaktan korkuyorum
Kırmızı ruj her dudağa gitmez her dudakta hoş durmaz ve abartılı durur genelde pembe ruj tercihimdir :)
kesinlikle pembe daha hos ve tatli duruyor hem o rengide cok severim mesala pembe bluz giydikde pembe oje urub o rengde ruj cekerim elimi agzima apardikdada hos oluyoor
Bence pembe daha doğal ve sevimli gösteriyor. Kırmızı ruju pek sevmem. Ama dudak güzel olursa ikiside mükemmel olur.Kötü ruj yoktur kötü dudak vardır :))
Kırmızı tercihim ama böyle vişne çürüğü mü derler nasıl derler bilemem ama o tarzda bir kırmızı :)
Kadından kadına değişir.
Resmine baktım, ona güvenerek yazıyorum.
Kırmızı ve yoğun ;)
Kırmızı daha çekici fakat benim dudaklarım küçücük :( Bu yüzden pembe kullanırım genelde..
Ne fark eder ki sen sür gel, elbet yalanmaktan normal doğal haline dönecektir rengi ;)
Kirmizi.
Ama ben hafif parlak ve ten renginde olan bir ruj tercih ediyorum nedense.
seksi biriysen kırmızı kesnlkle ama masum ve güzelsen sadce pembe tercihimdir benm:)
kırmızı tabiki.. pembe bazı durumlarda tatlı şeker bi kadın havası yaratır. kırmızı şarap sex ateşi temsil eder her zaman daha tahrik edicidir.
tabii ki kırmızı çok gösterişli bir renk ayrıca dudağın asıl rengi kırmızı olmalı.
Pembe daha ilgi çekici. Kırmızı, karşı taraftan bir şeyler beklediğini gösterir.
kirmizi cunku daha iddaali daha cekici bence ;)
pembe ruj tercihimdir daha kadınsı :)
Pembe daha masum ve daha hoş duruyor bence..
Kırmızı ateşli ve seksi
Kırmızı daha seksi :)
Kırmızı
kırmızı
Pembe
Pembe
Kırmızı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar