Kızlar, İstediğim renk çok zor bir renk mi? Kuaförler neden böyle? Lütfen bir fikir verir misiniz?

Saçlarımı siyaha boyamıştım. Açık kumral sarı tonları bebe sarısı gibi renklere dönmek istedim. Arkadaşımın tavsiyesiyle bir kuaföre gittim. Olanlar oldu... Kendine güvenmiyorsan bulaşma be adam! Yaptığı saç buydu;
İlki:
Kızlar, İstediğim renk çok zor bir renk mi? Kuaförler neden böyle? Lütfen bir fikir verir misiniz?
2. gittim düzelticem dediği ve istediğini yapcam dediği saç;
Aaa bu olmadı başka bir boya alıyım yarın tekrar gel yapıcam dediği saç;
Saydım sövdüm çıktım. Çocuk kandırıyor sanki! İstediğim saç sarı tonları!
Sonra gittim çok güvendiğim bir abime, ama fazla güven iyi değilmiş. Yılların kuaförü. Yanına da bir eleman almış. Atıp tutmayı seven milleti kazıklamayı seven. Gittim bu berbat saçı rengarenk saçı açtılar sonra bebe kumralına boyadılar. Dediler ki aşama aşama gidelim saçların çok yıpranmış yanmasın. Çok renk var. İlk yaptıkları buydu. 15 gün sonra tekrar gel dediler...

4. işlem Bebe Kumralı:

Sonra bu aktı tabi bok gibi renk oldu.
2. ye gittim. Dedim abi bak bu aktı. Tamam bari hemen sarı yapamıyorsan (ombre ışıltı vs.) açık bir renge boya. Dedi ki hemen yapamam kötü durur. Daha açık küllü bir kumrala boyadı. Sonra tabi o da aktı ve turuncu bok gibi bir renk oldu. 3. gel yapcaz dediler...
Bu 2. boyadığı:
15 gün sonra gel dedi, yapcam. Aha bugün gittim. Yok renk karışımı olur yapmasına yaparım ama zemin hazır değil tekrar boyucaz dediler yine koyu küllü kumral yaptılar. Bebe kumralıymış. Aha bu oldu renk artık akarsa neye benzerim bilmiyorum. Bir de orda bir uyanık çalışan var. Yok bir marka var oreal değil başka bir marka maaliyeti yüksek hayal ettiğin saça kavuştucam seni ama 300 tlyi gözden çıkar keratin bakımınıda yapcam felan. Sanki Nişantası, Bebek, Etilerde ki bir kuaför. Bir de kendini övüyor övüyor. Üsküdar lan bu!

Bugün ki halide böyle:

Yok yani koyu renkten sarı yapmak, bebe sarısı, ombre bu kadar mı zor! Kazıklıyorlar mı anlamıyorum! Böyle harika bir kuaför nerde bulabilirim İstanbul da. Deliricem ya! 20 gün sonra gelcekmişim, zemin hazırmış, ombre olurmuş. Bu renge ombre olur mu? Ayrıca istediğim şirin tatlı bir sarı ne ombresi!