merhaba saclarimi gri boyayacagim daha once infiniti diye bir marka ile denedim hic guzel degildi manic panic blue stell kullanmayi dusunuyoum sizce hangi marka? daha once manic panik ile mavi boyamistim fotograftaki sonucu elde ettim
Manic panic iyi ama geçen gün renkli boya alışverişinde kullanmadığım bir markaya denk geldim. Normalde jeans color tercih ediyorum çünkü inanılmaz güçlü bir boya. Manic panic bir kutu kullanmak gerekiyorsa jeans color 1-2 damla yetiyor korkunç güçlü. Her neyse aradığım renk griydi tabi ki herkes gibi ve ellerinde kalmamıştı rafları kurcalarken radical color diye bir marka gordum dedim satıcıya bu nasıl jeans color gibi mi evet dedi ama pek guvenmedim. Eve geldim kullandım gözlerime inanamadim gerçekten efsane çıktı bir kutusu 15 lira sadece 👍👍👍👍👍👍
Gri güzel yaa. Eğer yüz hattına ve ten rengine yakışırsa bence mükemmel olur... Eğer profesyonel bir kuaförün varsa ilk O kişiye danış bence. Kafana göre renk gitme ama sen bilirsin tabi.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
gittigimde infiniti soyledi ve sonuc igrenc bisey oldu sacma bir sarimsi grim si birsey oldu
Berberini değiştir şekerim. Göz var nizam var. Kötü olduysa berberin hatalı. Bir deniyeceksin istediğin rengi. Bir risk al bakalım. En azından belli bir süre sonra değiştirirsin. Çok da oynama elinde kalır saçların. :)
En İyi Cevaplar