ŞekerParem :*
Nutellam :*
Mavişim :*
Balım :*
@_Nutella_

Bana çok korkunç geliyor bazen mavi gözler ama sonuçta göz tabi ve genelde sarışında oluyorlar ve buralarda sarışın nadir olduğu için olabilir. Fakat ben takılmıyorum bunlara göz rengi pek ilgimi çekmez kendi gözlerimde kahverengi gibi birşey ama biraz açık kahverengi
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Jesica Alba
https://i.hizliresim.com/AJ2jPB.jpg
Shakira
https://i.hizliresim.com/NEVjdg.jpg
Alessandra Ambrosio https://i.hizliresim.com/J2LjM5.jpg
Lily Aldridge
https://i.hizliresim.com/kvr5DJ.jpg
Canım benim <3 <3 <3
Cevap
73Cevap
ahahahaha
@crazyymann34 Nutella ağlıyordur şu an :D
Hepsi değil be Rusum..
galeri3.uludagsozluk.com/.../...olmak_256348_m.jpg
Genelde ten renkleri gerçekten açık olur ve makyaja çok ihtiyaç duyarlar her şey belli olur diye. Yani bir ıslak mendille güzelliği silinebilecek kızdansa her an güzel bir bayan öndedir.
😊😊
Hepsi değil ama güzelleri var yani.
O mantıkla toptan lens takalım veya ameliyatını olalım olay çözülsün😂😂
insanı güzel yapan gözdür, gözü güzel yapan da rengi değil şeklidir. güzelliğin göz rengiyle alakası yok yani. şunu bir anlasanız
Pantolonu gösteren ütü kadını gözü gözü gösteren rengidir. Göz renk yoksa pantolonu gösteren ütü kadını gösteren dötürür.
@KaanHezeyan al bu da mavi gözlü güzeel mi
i.sabah.com.tr/.../7_d.jpg
Onun gözleri bozulmuş ondan dır o ondan :)
o senin hüsnü kuruntun valla ne koyu kahverengi gözlüler gördüm renklilere fark atar hem renkli gözlü kızlar sevimli olamıyor vede derin bakamıyor koyu renkli tatlı oluyor şirin kız her zaman 3 adım öndedir
galeri3.uludagsozluk.com/.../...olmak_256348_m.jpg
tam senlik panpa
hahah :D
www.azinlikca.net/.../a9-8.jpg
Eminmisin :)
Mavi göz çünkü en nadir bulunan göz rengi, en resesif gen tipi. Genelde açık tenli insanlarda oluyor zaten, açık tenlilerde de saçlar ve gözler daha belirgin oluyor. Ben hep ondan olduğunu düşünyorum.
Standart göz rengi kahverengi olduğundan siz erkekler oluşumunu tamamlamamış göze yani renkli tabir ettiğiniz gözlere bayılıyorsunuz. ☺ benimkisi mavi yeşil karışık bişey ama çaktırmıyorum.😇😇
Guzel olani da var olmayani da var. Sadece kizlar degil, mavi gozlu erkekler de cok yakisikli oluyor.
Böyle olacaksa güzel tabi
favim.com/.../...nem-eyes-kaya-Favim.com-47263.jpg
Ben de tam tersi renkli gözlü kızları sevmiyorum. Çok soğuk tipler oluyorlar genelde
Bence taş değil ben kendi gözlerimi daha çok beğeniyorum renkli gözlü olmaktansa kara kaş kara göz daha can 😊
mavi gözlü insanları hiç sevmem
Onların şeytandan türediğine inanıyorum
https://i.hizliresim.com/OM2Pr5.jpg
Sapına kadar müslümanım elhamdulillah, benim ailem de çok mavi gözlü var kardeşim de mavi gözlü hatta. Şeytandan türediler yazmışsın sanırım trolledin. Bir kere bu nazar boncukları insan yapımı şeyler. Hangimiz şeytanı gördük de şeytanın gözünün bu şekilde olduğunu anladık. Saçmalıyorsun
@dreagac bu nazar boncukları eski mısır tanrılarından (şeytan) Horus un gözüdür. İslam da nazar boncuğu yoktur. Niye mazvi gözlüleri şeytana yakıştırdığımı sorarsan
benim akrabalardan çok mavi gözlü insan var ve neredeyse hepsi sinsi ve uyanık ve ayrıca tanıdığım başka mavi gözlü insanlarda çok gıcıklar.
Bak kendinle çelişiyorsun ki sen. İslamda nazar boncuğu yoktur diyorsun ama aynı nazar boncuğunun şeytanın gözü olduğunu söylüyorsun. Sana öyle gelmiş demekki mavi gözlü insanların diğer insanlardan tek farkı gözlerindeki bir renk pigmentinin farklı olması. Bu fark da bu şekilde karaktere işleyecek bir durum değil zaten. İslama inanıp bu şekilde konuşmanız beni şaşırttı. Ben trolledin sanmıştım.
@dreagac
https://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=4022
Burada yok denilmemiş yasakmış
siyah ve hafif büyük gözleri hiç birine değişmem.. Çok güzel bir kadın hayal ederken bile gözlerinin siyah ve iri olduğunu düşünürüm o derece...
İlgi ve beğeni meselesi, yani görecelik.. Kahverengi gözlülerde taş yok mu ki var..
Herşeyde bu böyledir az olanın talebi çok olmazmı. ya da değerli olmazmı o şekilde işte :))
Bizim mahallede de mavi gözlü kızlar var da hiç buna benzemiyorlar doğruya doğru güzelleri de var
Hepsi güzel değil ki. s bizim bölümde var bir kız mavi gözlü ama çenesi güzel değil öne doğru 😑 onu görene kadar ben de hepsinin güzel olduğuna inanırdım 😂
Ortalama güzellik bile onu taçlandırıcak bir mücevher ile parlayabilir. Ulan ne saçma söz oldu neyse anladın sen güzellik ortalama olsada gözler fark yaratır.
Taş olduğunu sanılıyor. Türkiyede az olduğundan. Az olan daima değerlidir.
Danimarkada sarışın mavi gözlü bolluğu var. Onlardada esmer aranıyor.
genetik, soğuk kuşak ikliminden oldukları için, vucüt nadiren yağ tutuyor.
Niye taş oluyorlar biraz insan olsunlar bu nedir ya :D
Bence hepsi güzel değil ya da ben istisnayım çirkin olmakla :D
bize hiç nasip olmadı. çok şanşızım ya, hiç mavi gözlü sevgilim olmadı. ne güzel bakardım ona.
benim tanıdığım mavi gözlü kız var güzel değil mesela, erkekte var o da yakışıklı değil kamyonculara benziyor
Hepsi taş olmuyo bence. Bazıları meteor bazıları göktaşı..
Hmm demek oyle ://store. donanimhaber. com/5e/d8/de/5ed8de4d137f8e54ac4e00198fbdb28e. jpg
Benim de gözlerim yeşimli mavi biraz da iri ve dikkat çeker. Ve etrafımda herkes beğenir. Beni
Bizim döndü taş o zaman ahahhahhahhahahhahabbabahha
Hepsi değil ama mavi gözlü kızları 3 adım önden alalım.
Bu da mavi gözlü
https://i.hizliresim.com/golabN.png
Yo hepsi tas degil karsi siniftaki kiz danaya benziyo
mavi yeşil arası değişen gözlerim var ama taş değilim :)
Ben de taşım haklısın öyle oluyoruz sağol byby :ddddd
@Aykut1990 fotodaki Amy Lee ama ben daha güzelim bee😂 😂 😂 😂
Napcan kanka lkendine mavi gozlu gelin adayi mi ariyorsun.
Fotoğraftaki kızın gözleri sarı olsaymış da taş gibi olurmuş yalnız. :D
Sevgilin mavi gözlü değilse bu yorumunu duymasın :))))
Senin kadar değiller 😚😂
ya cidden çok tatlı evleneceğim kişinin mavi gözlü olmasını istiorum
Benim arkadaşım var mavi gözlü mal gibi jshsjs Hepsi olmuyo yani
Bazıları boyle bir tuhaf oluyor ürkütücü hepsi guzel degil bence
Benden bahsediyor Gözlerim zombi ya😂😂
@DarkThor teşekkür ederim 😂😂
Mavi goze bakamam ben kahve olsun guzellik onemli degil goze bakinca huzur vermeli.
Her tarafları tas olsa kaç yazar ki
Kalpleri tas yetmiyormu.. Hepsinin.
Neyse sakin olcam
Ayy vermış benim gibi zevkli demek bende hiç sevmem almanyada büyüdüm bide ben hiic haz etmiyorum şistim resmen ben kara kaş kara göz beyaz ten hastasıyim
Bu biraz bana aşk itirafı gıbı geldı :) ama burda bır kız asıktı sana üzülecek o kızda
keşke her mavi gözlü kız böyle olsaydı :D öyle bişey yok
Nedenini bilmiyorum ama renkli gözlüler bana hep itici gelmiştir ablamda dahil :D
Yo benim tanıdığım bir kız var mavi gözlü sarışın ama yaprak gibi
Mavi olupda Kezban olan da var genelleme yapmayın bence. 😊
Tum kizlar taştir da sen mavi olanlarindan hoşlaniyorsun
Resimdeki kızın goz rengini değiştirsek cok çirkin olur be 😀😆
Mavı gozluler tas oluyorda esmer tenlıler cok kotu. Tercıhım bembeyazdan yana.
Traş mı oluyorlar? Ben hiç görmedim. Sakkaları vardır belki bilmiyorum
Yeşil gözlüler daha güzel. O zaman onlar meteor mu oluyorlar..
ben tam tersi koyu:acik kahverengi ve ela gozluleri cok severim
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar