kizlar cok utaniyorum bugun mecbur kaldim ve insanlarin icine boyle ciktim ya bakarmisin selulite. Cokmu kotu? Ve nasil en kisa zamanda kurtulabilirim su kahrolasin selulitlerden? Kalcam ve bacagim dolu selulit Nolur ama nolur yardimci olun.
kötü görünmüyor emin ol. her kızda var. önceden bende de cok vardı hergün düzenli olarak 45 dakika yürümeye başladım şu an pürüzsüz bacaklara sahibim. bir ayda etkisini görürsn rahat ol.
Yani belki yüzmeyle düzelir. Selülit kremleri var. Bacak bakımı önemli. Haftada 3 defa o bölgeleri yumuşak bir fırçayla ovalarsan azalabilir. Yağlı tüketmemeni öneririm.
Bak gerçekten işe yarıyor bende yoktu ama ablam var minyon kendisi bacakları selilüt doluydu Squat challenge ile gitti hepsi hem popon da dikleşir sertleşir ve şekil alır Squat bağomlılık yapar iradeli devam edersen ilk gün mesela bacakların ağrıyacak yürüyemeyeceksin bile ama ilk hafta sabret sonrası geliyor mükemmel bir hareket ya türleri de var squatın uygulama indirebilirsin
Ben baya bir süre yaptım bıraktım sonra hala hiç kas erimedi vaz geçme azimli ol yaz geliyor yaz çok da kafayı takma yapman gereken hergün squatını yap olay bitmiştir
En İyi Cevaplar