Arkadaslar Nike Air Max almayi dusunuyorum ama beyaz mi alsam renkli mi alsam karar veremedim. Ayakkabi renkli olursa kiyafetler daha sade olur, ayakkabi beyaz olursa kiyafetler renkli olur. Benim begendiklerimden biri beyaz, digeri ise beyaz, pembe ve mor karisimi. Ikiside cok güzel ya bir turlu karar veremedim sizin fikirlerinize ihtiyacim var. Sizce hangisi daha güzel?
Evet haklisin kirleniyor maalesef. Acaba dikkatli kullanilirsa yine mi kirlenir ki? Benim takintim var ayakkabilarimi kullandiktan sonra islak mendille ustunu ve yanlarini siliyorum kirlenmesinler diye biraz titizim bu konuda 😂😂😂
Ayakkabı bez ya ıslak mendille silsen daha kötü olur yalnız mantıken.😁 Ben normalde hor kullanırım ayakkabıları falan ama buna baya dikkat etmeme rağmen kirleniyor tabi haliyle, ama iyidir yine seviyorum
Simdi resim ekleyemiyorum ama iki tane daha var ilki grinin tonlari ve pembe, digeri ise siyah, turkuaz, pembe, sari ve beyaz. Sence bunlar daha mi hos olur? :)
Devenin dus gunu beyaz giyer kis gunu diye bir soz var di yanlis hatirlamiyorsam benim manitam olsan begenmezdim o ayakkkabiyi ayaginda ama karar senin sen begendi isen bana laf dusmez 😉
En İyi Cevaplar