Bence ince olması açısından likit olanlar. Bende zor öğrendim önce kalemle başladım baktım kalın oluyor dipliner denedim oda kalın geldi sevemedim keçe ucu. Sonra jel eyeliner denedim en kolay ve en düzgün sürülen o aslında ama kuyruğu ince yapmayı beceremedim derken flormarın artliner ini keşfettim ve senelerdir bırakamadım. Hem akma yapmıyor hemde incecik kömür karası bir eyeliner sürümü yapabiliyorum tavsiye ederim. Kalem eyeliner sorarsan da arkadaşım Oriflame the one kalem eyeliner kullanıyor oda piyasadaki bir çok ürüne göre iyi lorealin kalem eyeliner ından bile daha güzel akma yapmıyor uygun fiyatlı ürünler önermiş oldum daha iyi varsa bilemem 😐
Düz yapamıyorsan önce göz kalemiyle noktalar yap eyelinerini istediğin kalınlıkta, sonra gözünü sağa sola çekiştirmeden mümkün olduğunca tek hamle sürmeye çalış. Ben öyle alıştım, kusursuz illa değildir ama gayet güzel eyeliner çekebiliyorum. Kalem likitlere göre kullanması daha kolaydır. Düz uçlu olduğu için yamuk sürme şansın yok. Eğer hala yamuksa, hafif kalın karton bir kağıttan kendi istediğin şekilde bir eyeliner şablonu çıkart. Onu kullan. O da olmadı kaşık yöntemi var. O da olmadı kart var. O da olmadı piyasada hazır şablonlar var. Valla hiç olmuyorsa yaz, çok daha farklı öneriler verebilirim.
Yemek kasigini daya göz bitisine capraz sekilde... on numara cekersin.. bide instagramda eyeliner tabakalari satiliyo. onlar cok kullanisli.. bana soruyorsan eger ben guzellik uzmaniym zaten.. makyajin dibini yaparim bee😂😂😎😎
ben eyeliner çekmeyi resim üzerinde öğrendim. bir göz resmi üzerine farklı şekillerde eyeliner çektim. yeni başlıyorsan ucu hareket etmeyen kalem eyelinerlar işini kolaylaştıracaktır. bir de mutlaka inceden başla yavaş yavaş kalınlaştır.
En İyi Cevaplar