Çok beyazım rahatsız oluyorum ruh gibiyim. Fondöten uygulayınca ton eşitsizliği yaşıyorum. Not: Kolumun sağ tarafındaki çizgiler tüy değil yanlış anlaşılmasın. Kılcal damar gibi bir şey onlar :)

Oha cok guzell hep ruh gibi olmak istemisimdir. Saçların hangi renk git siyaha boyat ya da kızıl aslında platin de olabilir... her sey yakısır sana. Harika bir ten rengi!
Aynwn dışarıya çıkarken bile güneşten koruyucu kremlerden sür.. çünkü senin hassas cildin var cnaım
Beyaz iyidir, Japonyada beyazlık asalet demek. Ne kadar beyazsan o kadar iyisin, esmersen, güneşin altından çalışan amelesin demek :D al sana motive olma taktiği :D
Sen deli misin ben ve benm gbi insanlar açık beyaz tenli hatun severler
Cevap
22Cevap
Valla en sevmedigm kiz sekli arkadas olu gibii :) yazin yan bence uc bes sene sonra esmer sayilirsin ;)
Sakın solaryuma gitme turuncu çıkıyorlar ordan. Ben de çok beyazım yazın yanmak için olan düşük korumalı ve yanmanı sağlayan kremler var onlardan sürüp güneşlen. Sakın bir şey sürmeden çıkma çünkü açık tenlisin daha rahat cilt kanseri olabilirsin.
Hep istediğim ten rengi... Keşke bende öyle olsaydım bence değerini bil
Bronzer uygulayabilirsin bu konuda the balm çok iyi
aynısından bende şikayetçiyim ciddi cidi albino gibi. seninkindende beter benimki daha çook beyaz mq napıcaz bizz gece yüzüme bakılmıyo cin gibi geziyom ://seninki o kadar da beyaz değil bn albinoyum.
Ben daha beyazim güzel bir şey tüy derdi falan yok
Bakalım buradan hem rengini yollayalım
beyaz ten iyidir bence ama cildiyeye gidebilirsin?
bu hangi uzvun tam olarak
Kol
sabret yaz geldi güneşlenirsin bol bol
cik disari gunesli havada
Aaa aynı ben kıymetini bil mükemmeliz
Kıyafet hangi renklerde olur @CatGirl21
Beyaz iyidir, böyle devam
Hım süt beya çok sezi
beyazdan zarar gelmezz
Solaryumu dene
Bende cok esmerim napcam :S :D
antalyaya git denizden çıkma yanarsın