Burada bir yerde kravat bile takabilirsiniz ancak genişliğinin ince olduğundan emin olun gibi bir şey demiş
Kısa kollu gömlek + Kravat?
Burada bir yerde kravat bile takabilirsiniz ancak genişliğinin ince olduğundan emin olun gibi bir şey demiş
kesinlikle olmaz genelde gobeği 1 metre önde giden keten pantolon altına sandalet giymiş rahatına düşkün emekli amcalarımız giyer bu gömlekleri ya da altına cepli kapri giyip bütün yaz parmak arası terlikle dolaşan saçı joleli işşiz sapsız takımı birde yakalarını açıp üzerine kolye takarlar... haklısın havalar sıcak uzun kollu gömlek çekilmiyor ama kollarını kıvırıp giymen daha güzel olabilir
Vücut fitse gayette yakışıyor kargoya efsane olmuş ama senin beden ölçülerin alttakiyse giymemelisin katiyen.
Düzgün kombin yapabilirsen neden olmasın ben kullanıyorum kısa kollu gömlek ve kravatı aynı anda ama cidden cok zordur kombinlemesi
vallahi resmi görmeden yoruma koray candemir kalp yazacaktım ya :DS
hayır bir de adam yaşlanmıyor, "şairin elinde" klibini al kopyala-yapıştır şimdiki hali :D
Aynen ya adam ayrıldıktan sonra kargo grubu da içler acısı halde keşke geri dönse
Aynı görüşteyim. Geri dönse, Kargonun tüm konserleri kapalı gişe olur. Neyse ben grup ve Korayı ayrı ayrı dinleme şansını yakaladım.
Vay be şanslı :D
Cevap
3Cevap
Kisa kol ile ceket takım elbise de olmaz dolayisiyla kravat ra olmaz
90 lı yıllarda oluyormuş sanki😂
Kısa kollu gömlek mi kaldı 😒 Çok kötü at çöpe
hayaller birinci foto, hayatlar iki ,)
çok tiksinç.
olmaz yakışmaz
üstteki gibiyse olur
Hoş değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?